Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Ipari tekercs? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1512)

Zsáni 03-01-2007 17:40

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 76526)
és -bár elég extrémnek hangzik-, de én megnöveltetném vele az egyszerre képzésen lehető katonák számát..legalább megérné tartani.

csak idézem skitinek, hogy erről már esett szó :)
legalábbis az én értelmezésemben ugyanarról beszéltek :)

skiti 03-01-2007 17:41

upsz:)
akkor átsiklottam felette:)
kösz baby;)

Zsáni 03-01-2007 17:44

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 76924)
upsz:)
akkor átsiklottam felette:)
kösz baby;)

igazán semmiség ;)
amúgy egyet értek a javaslattal, amit összegeztél :)

skiti 03-01-2007 18:03

meteo, nem akarsz szavazást kiírni rá?

Meteo 03-01-2007 19:25

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 76950)
meteo, nem akarsz szavazást kiírni rá?

De, kiírhatok. Konkrétan lehet ide szavazást indítani, vagy új témát kell nyitni?

A javaslatod egyébként jónak tűnik.

skiti 03-01-2007 19:27

itt tudsz:)
fennt: téma lehetőségei

Meteo 03-01-2007 19:27

Jó, megvan, nemsokára kiírom.

Kancsendzönga 03-01-2007 19:47

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 76887)
igen többek között én írtam, h ez nem ipari tekercs funkció és azt is mért nem.. Ez általánosságban tekercs funkció...
Tehát az iparinak kellene vmi erősítés amiért egyenrangubb lenne a mezgazd, laki,bánya,hadi ,mágia és toli tekercsekkel....

A pénztárolásra még vmi mást kitalálni? Minek hamár megvan ami ellátja?
Vannak dolgok amik nem naon magyarázhatoak játékon belül ,de ha muszály megmagyarázhatóak:P

Tehát még mindig a lényeg, mire jó az ipari teki most? Hol használják, hol nem?
Kell-e rajta változtatni?
Ha kell, akkor ,Mivel lehetne jobbítani, hogy használják, ami nem túl drasztikus?

(((áá!ez most mire rakció? melyik ötletemre? csak mert nem vetettem fel semmit, csak azt írtam, hogy ne mondj butaságokat, meg ne vitatkozz saját magaddal, ha te írtad, h milyen butaság az, h csak pénzttárolni lehet egy tekiben...nah mindegy, nem kell feltétlenülreagálni, ha nincs mit ok? (pl ha ua mondod amit én, vagy én mondom azt amit te, akkor nem kell pl vitatkozni)kösz.)))

TDK 03-01-2007 23:27

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 76916)
akkor én megpróbálkoznék konkrét javaslattal előállni:)
én az ipari tekinek, mint tápolást, azt a funkciót tudnám elképzelni hogy ne csak a kélpzést tegye olcsóbbá, hanem (és ezzel mégiscsak az eredeti funkciójánál maradunk) az alap képzési lehetőséget ami ugye a lakosság 10%-a, is emelje meg annyival ameddig a teki van írva az oriban, tehát 30% ipari tekinél nem a lakosság 10 hanem 13%-a lehetne képzésen egyszerre.
egyből volna értelme:) és mégsem olyan durva mértékben

az ipari tekinek kéne plussz erösités, és ez valoban nem rossz ötlet, csakhogy azon tul, hogy erösitené az ipari teki használhatoságát, rengeteg más változást is hozna.
pl:
-erösitené a tudós személyiséget, nyilvánvaló okból.(+0,05%katiképzés)
-bár én nem szoktam játszani velük, de befolyásolná a hétvégiket és párbajokat is, mert aki több katonát tud képezni természetesen elönybe kerül.
-ráadásul az A-ban a nagy orik profitálnának belöle igazán, hiszen nekik ugyanugy csak 13k teki kell max, viszont akár 55%-növelt katitermelésböl jelentösen nöne a bevétel.

ha gondolkodnék még biztos eszembe jutna néhány dolog, amire hatással lenne(a hulla kivételével minden faj erejét is befolyásolná), ugyhogy szerintem más megoldást kell találni

Gyula 03-02-2007 00:23

támogatom én is az ötletet, kár hogy a törpének teljesen mindegy, hogy mire jó az ipari teki.

All times are GMT +1. The time now is 23:43.