Quote:
Originally Posted by skiti
(Post 76916)
akkor én megpróbálkoznék konkrét javaslattal előállni:)
én az ipari tekinek, mint tápolást, azt a funkciót tudnám elképzelni hogy ne csak a kélpzést tegye olcsóbbá, hanem (és ezzel mégiscsak az eredeti funkciójánál maradunk) az alap képzési lehetőséget ami ugye a lakosság 10%-a, is emelje meg annyival ameddig a teki van írva az oriban, tehát 30% ipari tekinél nem a lakosság 10 hanem 13%-a lehetne képzésen egyszerre.
egyből volna értelme:) és mégsem olyan durva mértékben
|
az ipari tekinek kéne plussz erösités, és ez valoban nem rossz ötlet, csakhogy azon tul, hogy erösitené az ipari teki használhatoságát, rengeteg más változást is hozna.
pl:
-erösitené a tudós személyiséget, nyilvánvaló okból.(+0,05%katiképzés)
-bár én nem szoktam játszani velük, de befolyásolná a hétvégiket és párbajokat is, mert aki több katonát tud képezni természetesen elönybe kerül.
-ráadásul az A-ban a nagy orik profitálnának belöle igazán, hiszen nekik ugyanugy csak 13k teki kell max, viszont akár 55%-növelt katitermelésböl jelentösen nöne a bevétel.
ha gondolkodnék még biztos eszembe jutna néhány dolog, amire hatással lenne(a hulla kivételével minden faj erejét is befolyásolná), ugyhogy szerintem más megoldást kell találni
|