Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Országnevek szűrése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1503)

Tsobi 02-27-2007 19:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 76452)
Ilyen régi országok esetén egész biztos, hogy nem lesz törlés, max névváltoztatás lesz első körben kérve, aztán ha az nem vezet eredményre, akkor simán kap egy új nevet. Törlés friss országoknál, illetve extrém esetben lehet, ilyen extrém eset azért remélem nem lesz. :)

A névváltoztatás fel lesz ajánlva mindenkinek,vagy csak az érintetteknek?

Ati 02-27-2007 19:32

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 76455)
A névváltoztatás fel lesz ajánlva mindenkinek,vagy csak az érintetteknek?

Természetesen csak az érintetteknek. A többieknek regisztrációkos volt a névválasztás felajánlva, mindenki saját maga választott országnevet. :)

Never 02-27-2007 19:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 76452)
Ilyen régi országok esetén egész biztos, hogy nem lesz törlés, max névváltoztatás lesz első körben kérve, aztán ha az nem vezet eredményre, akkor simán kap egy új nevet. Törlés friss országoknál, illetve extrém esetben lehet, ilyen extrém eset azért remélem nem lesz. :)

Megnyugodtam :)
És hogy fog történni ez a névváltoztatás?Írjak a supportra majd,hogy változtassák meg az orinevet mondjuk "13 makarónitálra"? :)

Ati 02-27-2007 19:35

Quote:

Originally Posted by Never (Post 76457)
Megnyugodtam :)
És hogy fog történni ez a névváltoztatás?Írjak a supportra majd,hogy változtassák meg az orinevet mondjuk "13 makarónitálra"? :)

Az érintettek majd kapnak játékon belül üzenetet, és írsz 3 variációt support-ra válaszként, ezekből többnyire az első lesz a név, hacsak valami baj nincs vele, ha van, akkor a második, vagy a harmadik, ... Ha egyik se nyert, akkor jön egy olyan név, amiben az ország sorszámán kívül más nem nagyon szerepel. Pár ilyen ország már van, ami ennek esett áldozatául.

bitboss 03-01-2007 17:01

üdv!
nekem tuti nevet kell majd változtatnom :(
az uj név lehet majd teljesen más, mint ami az eredeti név volt, vagy illik az eredetit használni a spec karakterek nélkül (bár ugy kevésbé szellemes) ??

Dragi 03-01-2007 17:55

Quote:

Originally Posted by bitboss (Post 76910)
üdv!
nekem tuti nevet kell majd változtatnom :(
az uj név lehet majd teljesen más, mint ami az eredeti név volt, vagy illik az eredetit használni a spec karakterek nélkül (bár ugy kevésbé szellemes) ??

nem hiszem hogy azt az orinevedet megkéne változtatni :)

Lyra 03-02-2007 08:38

Pl ez ilyen név?: A merénylő (aki herén lő) (#413206) :D :eek:

Bea Baba 03-06-2007 21:53

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 77072)
Pl ez ilyen név?: A merénylő (aki herén lő) (#413206) :D :eek:

evel már én is találkoztam, meg éppen eggyik nap kesretesm de már nincs meg a :
Mustárosmedveepevezeték

:D :D :D

All times are GMT +1. The time now is 01:17.