![]() |
Quote:
|
Quote:
Ezt mondjuk nem álltam most neki próbálgatni, mer nekem jó ha jól müxik:) Nem akarom feltétlen elrontani , mint Kisbér:PP |
Én azóta nyomkodtam egy párszor, de nem sikerült megismételnem. Akkor amikor a topic született, igen.
Mostanság sikerül valakinek? Már akkor se ment nekem, amikor nem volt semmi változtatva, most meg még van is... |
Quote:
biztos nem jól nyomkodsz:D offoff Azóta sem sikerült előcsalogatni a hibát...pedig igyekeztem nagyon :) |
Most csekkoltam a 3 orimmal, egyiknél sem jött elő... Úgy néz ki megjavult...:) Ügyes vagy Ati (gondolom nem csináltál semmit :D)
|
Quote:
|
Quote:
Én általában minden támadáskor észrevettem kb 1 hónapja körváltások környékén kicsit soxor nyomogattam a főmenüt :D Most már pár napja próbálom, de nem sikerült reprodukálnom :D Nem volt valami iisreset, vagy szerverrestart, vagy mittomén? |
Quote:
"up 304 days" - úgyhogy szerverrestart se volt... A mostani változásokkal igen, mert azért a háttérben is változtak dolgok, amik nem látszanak. De mondom már előtte se sikerült előcsalnom. No mindegy. :) |
Quote:
Attól, hogy nem repkedő ablak, hanem ördög, vagy pingvin, vagy valami állat, még lehet bugos :D Quote:
|
Közben megvan az állat faja :D
OS Server Last changed Linux Apache 22-Feb-2007 Linux Apache 6-Sep-2005 Tényleg jó régen volt újraindítva :D |
All times are GMT +1. The time now is 08:57. |