![]() |
Quote:
|
Quote:
Bocs kötözködős hangulatban vagyok.:) Alapjáraton én sem szeretem, ha a szövik egymás országába bejárnak, de azzal, hogy piacolnak, egymás gépéről még nem okoznak másnak károkat (Támadás esetén az ori tulaja is ugyanúgy meg tudná venni az íjászokat, aki támad, az meg úgysem tudja, hogy a tulaj ott ül-e a gép elött vagy sem.). A lényeg ott van, amit többen is mondtak, nem adom ki a belépési adatokat. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De (cáfoljatok meg, ha tévedek) annak is elég kicsi az esélye, hogy elmegyek egy netkávézóba, és ott pont olyan gép elé ülök, ahol más is Hóditózott nem sokkal előttem (mert feltételezem, hogy egy idő után a korábbi belépés elévül, nem?). És Cass, ne kérj bocsánatot, egy vitának nincs értelme, ha nincsenek érvek és ellenérvek ;) |
Quote:
|
Quote:
A netszolgáltatódnál történik valami, szabira szeretnéd tenni az orikat, de nincs olyan barátod, akinek van netje... lemész a könyvtárba, netkávézóba, szabira teszed, de hoppá jön a bünti, mert elötted ott más is játszott, ez nonszensz. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány gépről léptem eddig be. 1ről a melóhelyemen, és itthon 2ről. Plusz egyszer WAPról, ennyi. Viszont, ha úgy működnének a dolgok, ahogy az a felvetésben szerepelt, akkor engem már agyonbüntettek volna.:P |
Quote:
értem én, hogy mit akar Árpi elérni.. meg igazat is adok neki úgy-ahogy.. mégsem örülnék, ha ez így megvalósulna, ahogy Ő szeretné.. |
All times are GMT +1. The time now is 02:00. |