Kutyuleee |
02-07-2007 02:29 |
akkor ha nem léteznek ilyenek fent akkor csak a szemem káprázik, én mondjuk most kis csopiban vagyok ép 5.en most a top1 ori sincs 800heki felett... csak azt nem értem hogy még 5.en is más csoportban minek számit az az ori aki több k hekin van és nincs egy kurva barackja sem, viszont tele bányákkal,tanyákkal könyvtárral?...nem tom de ha megnézi az ember majnem minden ilyen akár több k hekivel elhuzott ori törpe sereg nélkül tele bányákkal... egyedül csak földet leadni jönnek le a "pórnéphez" ami emelett JKSZ is de az egy másik topic... erre merem azt mondani hogy "nagy termelő" mert már statisztikai szempontól is 5000hekin többet lehet termelni adott % bányával mint mondjuk 500-on főleg ha veszed hogy no barack... de lehet én vagyok a hülye... tény amit irtál az varis kis hadsereggel és nem egy hadi-varis...
az is igaz, hogy nem csak törpel lehet termelni mert minden fajjal lehetnek bányáid... de ez kb olyan mint amikor az ember óriásból csinál tolist, törpéből varázslót, ... lehet de mi a franc értelme van??? termelő törp ilyen felállásban:eek: 50% barakk és ehez még tornyok is... lakni is kell valahol tehát ház rendben aztán még vannak a bányák is(mert termelő ugyebár) nem árt pár raktár sem azért... és még mindig ott tartunk hogy szegény törpünk majnem hogy tanyafree és minden jött ment varis át megy rajta mert mért ne, mert templom már nem fér...ráadásul még a faji varit se tudja felrakni és a tolisok meg kicsinálják,... szal nem tom hogy jött ki ez... nagyából minden hadis átmegy egy termelő törpön 50% barack felett sőt orkok még kevesebbel is... és ne mond nekem hogy egy jó hadisnak nincs 50%barackja... ha meg mf, hiába a kevesebb barakk visszakapja bónuszba... tehát melyik hadis is akad fent egy termelő törpön??? nem azt mondtam hogy a törpök életképtelenek, mert nekem is volt hadis törpöm, azzal is lehetett azért menni... de termelni nem fog tudni, ha meg azt mondod mással is lehet termelni már rögtön 1/3ra esik vissza a termelés ha nem törpel termelsz, tehát hol tartunk kevesebb a termelt mennyiség,emelett a nagyrészét le is fosztják, 10ed annyi az áru a piacon ezáltal, könyebb monopol helyzetet kialakitani, még drágább a nyersi, és hogy ez miért jó???... ha adsz normális magyarázatot arra hogy mitől lenne több előnye mint hátránya... kevés olyan ori van aki tart bányákat (én se tartok) ezáltal a játékosok egy nagy százaléka kerülne olyan helyzetbe hogy horror áron menne a nyersi még a mostanihoz képest is és csak kevesebben lennének akik ellátják azt az igényt hogy egyáltalán legyen... rendben hogy neked kényelmes lenne egyből nyersit fosztani ahelyett hogy pénzt hozol aztán még 3kattintás múlva vásárolnod is kell, de ez így frankó... furcsa mód azért megnézi az ember nem túl sok ember érdeklödött a téma iránt... amúgy meg én innentől abba hagytam a vitát, mert ebből úgyse lesz semmi az elkövetkező 10évben:D ennél támogatottabb javaslatok is kerültek szemétbe még anélkül is hogy ki lett volna fejtve hogy miért is lenne jó a dolog...
|