![]() |
Na most, hogy a törpi dolgát megbeszéltük, akár tovább is mehetnénk. Következő javaslatom, hogy kerüljön be a túltöltés fogalma a súgóba, mert most tudtommal nincs benne, én legalábbis se a tolinál se a varinál nem találtam.
Tahát valami ilyen formában: Ha több varázslód van, mint helyed a templomokban, akkor az egyes varázslatokat csak annyi varázsló végzi, amennyinek hely is van. Ha több tolvajod van, mint helyed a kocsmákban, akkor az egyes tolvaj akciókra csak annyi tolvaj indul, amennyinek hely is van. |
Quote:
|
Quote:
|
Nem találom :( Pedig emlékszek h benne kell lennie valahol, bár lehet h nincs. Jó lenne a keresés funkció a súgóban : )
|
Nekem feltűnt hogy a főmenü és az Országod súgó rész pontosan ugyanaz, kell mindkettő?:)
|
Quote:
Ez az, ami régen nem így volt... Régen 8millió varázslóval se mehettél 75% esély fölé, ez lett megváltoztatva, hogy bár nehezebb a törpéknek varázsolni (több kell), mégis el lehessen érni a 99%-ot. Aki nem látja át a folyamatot -- márpedig egy kezdő nem látja még át --, annak nem olyan egyszerű ezt PONTOSAN megfogalmazni... |
Quote:
|
A mostani súgó-bővítésbe az itt felvetett javaslatok is bekerültek. Köszönöm itt is mindenkinek az észrevételeket.
|
nem olvastam végig az eddigi oldalakat, ezért lehet, hogy olyat írok, amit már megemlítettek:o
Csoport Körváltás kezdete 1/A :00 2/B :03 2/D (anarch) :06 3/E (lassú)* :07 3/G :09 3/H (anarch) :11 3/I (gyors) :14 :44 4/J (lassú)* :15 4/K :17 3/L :19 4/M (anarch) :22 4/N (gyors) :24 :54 5/Q (lassú)* :26 5/R :28 5/S :30 5/T :32 5/U (gyors) :05 :35 5/V :37 5/W :39 5/X :41 5/Y (anarch) :42 Aréna :55 * A lassú csoportokban 3 óránként van körváltás. ez van a súgóban. aki nem látná annak elárulom mi a hiba: 3L van írva a 4L helyett. |
Quote:
Okie, köszi. :) |
All times are GMT +1. The time now is 11:12. |