![]() |
Quote:
És igen nagy katasztrófa lenne ha bezárna a piac! itt az A-t nem is említem, de ha beteg leszel akkor +1 kör... vagy ha azt látoim h jönnek felém na gyorsan evszek egy kis íjjat ja de nem tudok miért is? Na meg a legutolsó mondat az a bizonyítós rész..... az eszem megáll..... |
aha, add el ezt az ötletet A-ban...
látszik hogy sosem jártál ott, vagy ha jártál is akkor sem csináltad rendesen! ki eteti az A lovait? a piac! megnézném milyen képet vágasz amikor ki kéne raknod a visszajött lovaid de épp leltár van a piacon:D cece megmondta a frankót:) |
Quote:
amúgy azért nem jó ez az ötlet sem, mivel a kereslet-kínálat görbét nem egy személy határozza meg, aki még így is csak egy AI lenne. |
itt egy javaslat: töröld a topikot!:D
|
Quote:
|
Piaczár? :D A gnómok kicsit elhúznának sztem. Tuti kerülne hamar topic arra is hogy "Miért a gnómot hiszi mindenki a legjobb fajnak. ":D:D:D
|
Látom szépen szürkülök, lassan átlépek pirosba is tán..
Na jó, a piacos ötlet túl sok régi játékos érdekeit sérti, ezért hamvába hull:-) Megértelek titeket, nem könnyű a kényelmes életet feladni némi izgalomért cserébe. Azért lehet más dolgokat is kitalálni, de még mindig meggyőződésem, hogy pénzt igenis ki kell vonni a játékből valahogy, mert túl sok van belőle. Ha pl lehetne a pénzből vmilyen formában extra előnyöket vásárolni egy szint erejéig, mindezt igenigen drágán,esetleg nagyon magas részletekkel, talán az sem lenne rossz... Ötletekkel eddig még mindig nem találkoztam, csak kőkemény ellenállással. Úgy látszik nektek bármi olyan ellenetekre van ami a hódítóban elfogalt pozíciótokat megingathaná. |
miért gondolod hogy ez csak a nagy oriknak lenne rossz...?
azokra nem gondolsz akik nagy nehezen kuporgatnak össze egy keveset mert keveset vannak pl? az ő munkájuk gyümölcsét, azt a keveset is esetleg söpörjük a szemétbe? azzal hogy esetleg nem tudja kirakni ujra a visszahozott egységeit? vagy épp megveszi a császár akármilyét és lefosztják? |
Látom, semmi komromisszum hajlam nincs bennetek....
Amugy az egyik orimmal az A ban vagyok, és nagyon jól tudom ezeket a dolgokat. Csak belegondol az ember, hogy ha a piaccal igy vissza lehet élni, akkor ez olyan mint az anarch, hogy lehet 100 orim is.... tehát ha rendszer lenne a piacon, akkor a játék is sokkal kiegyensulyozottabb lenne, mert akik a milliárdnyi tekiket, runákat forgatják, illetve a pacikat pihentetik a piacon az is ugy mond csalás, mert vissza élsz azzal hogy a piac nem raktár! Tudom igy könnyü, és igy vagy erősebb az átlagos oriknál, de csalással. Viszont ha egy rendszer kerülne be a piacba, sokkat javulna szerintem a játszahatoság. Pl.: folytatom ezt a lehet hogy hülye kufár dolgot, ő nézné a kereslet/kinálat alakulását, ugy viszonyulnának az árak, és ha te nem akarod rögtön a piacra kidobni az árudat, akkor bizonyos magasabb összeghatáronként a Kufár felajánlaná, hogy meddig lehet a piacon.. Pl.: Kő 100 arany van a piacon ennyiért 2000000 db te kiakarod rakni a köveidet ami 100000 db, de nem szeretnéd hogy elkeljen ezért azt mondja a kufár hogy 110 is kirakhatod de akkor maximum 13 órát lesz a piacon, de kirakhatod 120 is de akkor már nem válal felelőséget a hazaérkezéséért, ami 8 óra mulva lesz, és kirakhatod 130 is de akkor lehet hogy elopják 3 óra mulva amikor hazafelé tart. Igy talán némi piaci versenyt lehetne előidézni, nem lehetne az árakat az egekbe strofolni, és aki sok árut akar egyszerre kirakni az nem tudja egy napig ott tárolni hanem csak 3-6 órát, vagy még annyit se, mert ténylegesen nem a kereskedelem a célja, ha mégis akkor kockáztasson hogy a sok, vagy drága, vagy mind2ő nem fog sokáig kint lenni, és ez és a napi 5X-ös piacozás talán kompezálna valamit,iletve a gyüjtögetők is tudnák hol tartani az árujukat, de csak korlázva! Ez lehet hogy nagyon hülyeségnek hangzik:confused: |
hát...
elakadt a szavam is... erre nem is tudom mit lehetne mondani? komolyan ki akarsz semmizni mindenkit aki nincs online a szövijeivel együtt? ehh... |
All times are GMT +1. The time now is 16:37. |