![]() |
Itt teszem fel a kérdést, mert nincs hasonló téma, ami a cuceritorral foglalkozna. ( Ha mégis van, akkor elnézést, figyelmetlen voltam:) )
Az Angol 1/A topicban olvastam, hogy gondot jelentenek a magyar szövik akik külföldieket nem vesznek be maguk közé nyelvi hiányosságok miatt, ezzel szemben ütik-vágják őket, így azoknak esélyük sincs megtanulni játszani. Valami ilyesmi a lényeg. A románban ez mennyire jelent problémát? |
Véleményem szerint ez a baj egyik része. Vannak jó játékosok, de kevesen vannak és ők se valami aktívak. Ráadásul van sok ori akik arra specializálódtak hogy a védelem alól kijött kis orikat tönkretegyék. Én is napi 10 támadást kaptam kb + egyéb nyalánkságok :P
Én személy szerint nem tudok profin románul, de ha lenne mellettem valaki aki tudna, akkor 2 románnak me gtudnánk mutatni az alapokat, ők pedig tovább adnák a tudást :) Kíváncsi vagyok más véleményére ez ügyben :) Az persze hozzátartozik az igazsághoz hogy azokat a játékosokat akik csak mások kedvének elvétele miatt játszanak nem csípem, és nemzetiségtől függetlenül ütöm-vágom :D |
Nos szerintem nem ollan nagy gond a nyelv orientált csapatmunka,igaz hogy a csapatban mind magyarok vagyunk,de aszem bármelyikünk szivesen segitt ha valaki szeretne egy kis segitséget .:)
|
Quote:
mindig voltak, s lesznek is olyanok akik kezdőket ütnek vernek... -angolon én is megjártam.... az eredmény az lett, hoyg az illető törölte magát:) az ilyeneket nem is kell nagyon megkínozni, mert 1-2 kellemetlen eset után feladják... -látatm olyat hogy B-be (román) gyilkolt, ártózott akit csak tudott... s mikor ment a 2. sereg, törölte magát.. |
Quote:
védelmében legyen mondva az a 3. seregnél volt(az első 2 beütött):D :D :D |
Quote:
:D :D :D milyen jó hogy van olyan is aki átélte a dolgokat, s tudja jól:p |
Miért van percek óta körváltás a román 1/A-ban??? :(
|
Valaki felrakhatna egy szavazást arrol hogy az ró-1Á-ban a körvefordulási idö mennyi legyen,mert én szerintem elég rázos dolog hogy illen kis csoportban feljutni.Mert ha fent van 10 vippes aki egy klánban van akkor szinte lehetetlen bejutni ,Illetve bejutni lehet,csak fennmaradni nem:mad: :mad: :mad:
|
Quote:
-azt modnta Ati, hogy majd ezzel a problémával is foglalkozik:) -javasolnám ahol ilyen keveés ori van az A-ba:) 100 alatt, hogy 50 százalék toppal fordulhassanak:) talán többen játszanának az angolon is:) -amugy a románon B-be is nehéz a top 30-t megcsinálni:) hisz 26 ori van:) |
Román B-ben a top kb 1650 hekitől kezdődik. Elvileg a G-ben a max heki 1700.
Fel kell menni G-ben 1700-ra és már szenvedned sem kell a toppért... :) Hidd el, meg lehet csinálni :D |
All times are GMT +1. The time now is 07:55. |