![]() |
Quote:
|
Minimal techno
Electro techno Industrial techno Hard Techno Assimetric techno Hardstyle (nem tudom pontosan vannak e válfajai. Ez már nekem túl durva) |
Quote:
|
Műfajokhoz: népzene, életzene, sámánisztikus ethno punk, rock n roll, a barokk pedig nem műfaj - legalábbis ilyet még nem láttam - hanem művészettörténeti korszak amiben vannak műfajok pl cantata, concerto, svit stb.. , ha az operát külön vetted odafér még az operett, musical, alternatív irányzatok ebben majd Bogár a főszakértő nyilatkozik :D Többet lusta vagyok ha vmi különleges eszembe jut majd még írom
|
Quote:
Melodic Death Metal Melodic Metal - kedvencem a Katatonia pl:) Chill-out Metal Gore Metal Industrial Metal Gothic Metal Viking Metal Prog Power, Prog Thrash, Prog Industrial, Blackend Power Metal, Blackend Thrash, Blackend Death, Industrial Thrash, Industrial Death, Thrash/Power, Thrash/Death, Death/Black, Death/Doom, Gothic Doom, Gothic Black, stb:) Shredding Metal Neo Classical Metal Epic metal Symphonic Metal Ambient Metal Electronic/Synth Metal és még sorolhatnám...:) |
Nah shzerintem az egyéb a legmeghatározbb!!! és ez jó.
én a magamrészéről nagyon szeretem a metált úgy általában, de ezt már máshol kifejtettem, viszont a kedvenc stílusom az a folk!! |
Quote:
|
Ha ismeri vki a SunnO))) - t, örülnék ha bezsúfolná a fentebbi kategóriákba :rolleyes:
|
Tudtam h sok Metal van, de hogy ennyi... :)
Eddig össz 112 stílus van. |
Dirty rock, és képviselőjük a Sex Action ;)
|
All times are GMT +1. The time now is 02:07. |