Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   A sereg- és épületfelmérés ne legyen támadóakció (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1349)

Cece 01-28-2007 10:25

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 69684)
Sztem van ennél egyszerübb oka, szabi előtt 12 órát el kell tölteni akció mentesen, namost ha én mondjuk meek szabira, és előtte többiek megkérnek h mielőtt lépek nézzek néhány célpontról infót, akkor ezt nem tehetem meg mivel akkor utánna kell várjak 12 kört, elmehessek szabira, és nah ne jöjjön senki aval h de elmegy magától, mert 12 kör alattsok mindent lehet csinálni 1 orival...

Jaaaaaa... te így csinálnád? :DD
Annyi Tk amennyi csak lehet mindenkit seperc alatt felmérni akit csak lehet, ahol bukunk bukunk és husssss szabira, még mielőtt bárki begtudhatná ki fia borja vagy/kihez tartozol! :D
Viusszajössz 3-4 nap múlva, addigra már az eseménylistákból kimegy a dolog, az emberek 90% elfelejti, hogy buktak tolik nála és te víhgan éled éelted egy csomó baromi fontos infóval, amiért még a minimális kockázatot sem kellett válalnod!
Nah neeeeeeeeeeeeem :D Ezt nem. Nem hogy nem támogatom, hanem határozottan ellenzem!

Grabi 01-28-2007 10:34

de a szövije kapuja akkoris ott van. és kis utánnagömbözés után kiderül ki mérte fel őket. a kapu továbbra is támadó akció, ebben mindenki egyetért.
abban viszont nem, hogy a 3 infoszerzés a toliknál is az legyen. ezt kéne megbeszélni

Bea Baba 01-28-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 69688)
Jaaaaaa... te így csinálnád? :DD
Annyi Tk amennyi csak lehet mindenkit seperc alatt felmérni akit csak lehet, ahol bukunk bukunk és husssss szabira, még mielőtt bárki begtudhatná ki fia borja vagy/kihez tartozol! :D
Viusszajössz 3-4 nap múlva, addigra már az eseménylistákból kimegy a dolog, az emberek 90% elfelejti, hogy buktak tolik nála és te víhgan éled éelted egy csomó baromi fontos infóval, amiért még a minimális kockázatot sem kellett válalnod!
Nah neeeeeeeeeeeeem :D Ezt nem. Nem hogy nem támogatom, hanem határozottan ellenzem!

Olvass már vissza h ezelőtt miket irogattam ide.... Ezt szerintem se, de pl nyáron közbejön 1 nyaralás, vagy iesmi, nem szokásom szabira menni, volt h átépitettem csak h ne kelljen szabiznom:o És mint már mondtam, ha az én szövimben valaki iet csinálna kiraknám, me pl ien alapon háboru előtt leléphet, mikor esetleg szükség lenne rá...

Cece 01-28-2007 10:42

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 69687)
részemről nem támogatom, háborúban nehogy már szabizhasson a tolvaj 2 körrel azután hogy nézett nálam friss éplistát, és mérte a seregeim.
jó ez így, nem kell mindent túlbonyolítani.
vagy akkor csináljunk sereges akciót is ami nem minősül támadásnak, pl megszállás, és egy körig láthatom a tanácsadóját ha befért a seregem:D
nonszensz, de nálam kb ezzel van egy szinten:P

Ööö...akkor miért is szavaztál pont az ellenkezőjére?
Lehet, hogytévedek de az tuti hogy néhány mpel a HSZ előtt még 14-14 volt.

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 69691)
de a szövije kapuja akkoris ott van. és kis utánnagömbözés után kiderül ki mérte fel őket.

Bea esetében? Honnan tudnák kik a szövijei, ha Ő maga nyitja a kaput?
És aztt hogy ezt meg lehessen beszélni mérlegelni kell és figyelembe venni minden lehetséges eshetőséget. Egy legyen/ne legyen szavazással nem lehet letudni a dolgot.

Grabi 01-28-2007 10:44

a Bea sem tehetné ezt, mert akkor 12 órával csúszik a szabija. ha ez bevezetésre kerülne azt csinálhatná, hogy a szövije nyitja a kaput, ő meg felmér rajta és mehet szabira.

Synkel 01-28-2007 10:45

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 69693)
Ööö...akkor miért is szavaztál pont az ellenkezőjére?
Lehet, hogytévedek de az tuti hogy néhány mpel a HSZ előtt még 14-14 volt.

Bea esetében? Honnan tudnák kik a szövijei, ha Ő maga nyitja a kaput?
És aztt hogy ezt meg lehessen beszélni mérlegelni kell és figyelembe venni minden lehetséges eshetőséget. Egy legyen/ne legyen szavazással nem lehet letudni a dolgot.

Többször leírtuk, hogy a Térkapu támadó akció maradna, azaz aki kaput nyitott az 12 körig nem szabizhat

Cece 01-28-2007 10:47

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 69692)
Olvass már vissza h ezelőtt miket irogattam ide.... Ezt szerintem se, de pl nyáron közbejön 1 nyaralás, vagy iesmi, nem szokásom szabira menni, volt h átépitettem csak h ne kelljen szabiznom:o És mint már mondtam, ha az én szövimben valaki iet csinálna kiraknám, me pl ien alapon háboru előtt leléphet, mikor esetleg szükség lenne rá...

Nem tudom miket, csinálnál vagy tennél. Én nem rád reagálok, sem arra amit ez előtt 1nappal,1héttel, 1évvel írtál, 1bizonyos hozzászólásra válaszolok.
A fórum nem csak arról szól aki szozzászól, hanem néha több emberről. Hidd el van aki úgy csinálná. Lehet, hogy Te nem, de más visszaélhet vele. Ezt kell mérlegen tartani.
Nem arról van szó, hogy Te mit csinálnál, hanem mit lehetne csinálni ami nem jó.
Remélem érted miről beszélek :)

Bea Baba 01-28-2007 10:51

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 69694)
a Bea sem tehetné ezt, mert akkor 12 órával csúszik a szabija. ha ez bevezetésre kerülne azt csinálhatná, hogy a szövije nyitja a kaput, ő meg felmér rajta és mehet szabira.

De emberek értsük már meg h én iet nem csinálok:mad: igen sajnos van ien aki megcsinálja, de ha más nyitja a kaput, akkor azt szurják ki, rajta keresztül felmérik a szövit, és ahogy kiderül h 4ből már csak 3 van játékban, egyből könnyebb rajtuk ütni:D

Bea Baba 01-28-2007 10:58

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 69696)
Nem tudom miket, csinálnál vagy tennél. Én nem rád reagálok, sem arra amit ez előtt 1nappal,1héttel, 1évvel írtál, 1bizonyos hozzászólásra válaszolok.
A fórum nem csak arról szól aki szozzászól, hanem néha több emberről. Hidd el van aki úgy csinálná. Lehet, hogy Te nem, de más visszaélhet vele. Ezt kell mérlegen tartani.
Nem arról van szó, hogy Te mit csinálnál, hanem mit lehetne csinálni ami nem jó.
Remélem érted miről beszélek :)

Persze h a közérdek a lényeg de ne én legyek már a rosz példa:p

Cece 01-28-2007 11:00

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 69695)
Többször leírtuk, hogy a Térkapu támadó akció maradna, azaz aki kaput nyitott az 12 körig nem szabizhat

Mondjuk ez igaz...

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 69694)

Ez is igaz. De nekem mégis úgy tűnik, hogy lehet vele manipulálni.

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 69697)
De emberek értsük már meg h én iet nem csinálok:mad: igen sajnos van ien aki megcsinálja, de ha más nyitja a kaput, akkor azt szurják ki, rajta keresztül felmérik a szövit, és ahogy kiderül h 4ből már csak 3 van játékban, egyből könnyebb rajtuk ütni:D

De nehéz vagy... fizikai fájdalommal járna, ha azt mondanám *nem csak rólad szól*? :D

Nah egyenlőre én innen kiszálok.
Érvelgethettek szabadon csúnya ragadóskezű tolis banda! :DD

All times are GMT +1. The time now is 16:24.