Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   éjszakai támadás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1340)

Csokibácsi 01-22-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 68397)
Jesszus...

de akkor már hétvégén, munkaszüneti napon, sátoros és vallási ünnepnapokon se lehessen már támadni :)
Egyáltalán ne lehessen az lenne a legjobb ...

Ilyen pl. a lego, meg a gyurma :P

karesz6 01-22-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 68413)
a tevéd meg szépen növögetne és tanulna soksok dolgot:)

Annyit beszéltetek róla hogy szerzek magamnak én is egy tevét. :cool: ;) :D

Viz 01-22-2007 21:09

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 68397)
Jesszus...

de akkor már hétvégén, munkaszüneti napon, sátoros és vallási ünnepnapokon se lehessen már támadni :)
Egyáltalán ne lehessen az lenne a legjobb, lehetne aludni, olvasni, kirándulni, családdal lenni, gyerekkel játszani, mindenféle jajj mi van ha most támadnak gondolat nélkül :):)

Inkább szüntessük meg a játékot, akkor azért se kell aggódjon hogy beér a fedezése:D
A tevéről nem is beszélve h nyugiba van:D

Valezius 01-22-2007 21:30

Pedig milyen jó lenne, ha épp a fegyvercsönd előtt érne be a sereg, és nem kéne aggódni, hogy 8sereggel hazakísérnek-e :D :D :D

Cece 01-22-2007 22:02

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 68271)
1/A top50-be elvárhato klánszinten a non-stop távolozás, nem? :)

Sajnos nem mindenhol. Mi van, ha a klánban éppen mindenki dolgozik reggel + családos emberek stb :) Aludni jó :)
az mar 8k heki vagy felette.

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 68272)
igazad van nem tudom ki vagy :) De lehet nem a Hódító a neked való játék :)

Lehet hogy neked sem? :D Csak tudnám ki engedett vissza? :D :D

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 68330)
Soha nem támadtam még éjszaka, soha nem keltem még fel egy támadás kedvéért éjszaka, ütöttek már be éjszaka de ha ez be lenne vezetve durva lenne... :D Ütöttek már be éjszaka de hát így jártam. Ha nem vagy hajlandó éjjel fent lenni akkor viseld el hogy néha benéznek. Ennyi erővel töröljük el a teljes krónikát és vegyen ati valami sms-t ipari mennyiségben küldeni tudó alkalmatosságot és irja meg minden játékosnak sms ben hogy vigyázz mert jön az ellen. De mindenesetre amíg ez az sms küldés megvalósul mindenki legyen köteles zöldet küldeni annak akit megtámadott különben nem elfogadható játékstílus (alattomos támadás) címén kerüljön anarchba. ;) ;)

Soha nem lessz klánod, soha nem fognak szivesen látni ... így fogsz járni :D
Kelni kell ha bajban az ország. Milyen vezető az aki miközben a népét, szövetségesét, harci társát ölik az igazak álmát alussza? Ehh... nem ilyen király kell a népnek :)

Amúgy a javaslat természetesen nem jó, mert egyeltalán nem alkalmazható.
Ahogy előttem is mondták, pl az éjjszakai eksönstopp előtt kizavaraod a sereget és nem kell félni a kiséréstől. Mindenki így csinálná. Meg különben sem. Nekem pl ha tele van a hócipőm az éjjszakázással, akkor SZKre és pihi :)
Bár hallottam már olyanról, hogy a klánok megegyeztek egymás között ilyen téren.

karesz6 01-22-2007 22:15

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 68437)
Kelni kell ha bajban az ország. Milyen vezető az aki miközben a népét, szövetségesét, harci társát ölik az igazak álmát alussza? Ehh... nem ilyen király kell a népnek :)

Ez egy játék. Nem vagyok fan csak jól érzem magam ebben a játékban meg itt a fórumon is. Megvan hogy mit teszek meg egy játékért és megvan hogy (nálam) mi megy már túl egy határon. Tudom hogy soha nem leszek nagy játékos de nem is áll szándékomban.

Zsáni 01-22-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 68437)

Van, akinek nincs lehetősége éjszaka gépnél lenni :p
hagyjátok mát ezt a szöveget :D

Ati 01-22-2007 22:25

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 68441)

Van, aki pedig nappal jár el dolgozni, vagy iskolába, és ott nincs net. Nappal se lehessen már támadni akkor, nem? ...

Cece 01-22-2007 22:28

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 68439)
Ez egy játék. Nem vagyok fan csak jól érzem magam ebben a játékban meg itt a fórumon is. Megvan hogy mit teszek meg egy játékért és megvan hogy (nálam) mi megy már túl egy határon. Tudom hogy soha nem leszek nagy játékos de nem is áll szándékomban.

Ki mennyit áldoz annyit is kap. Ez így műkszik :) Nah ne rts félre nem rosszból mondom. Én viszont minifanatic vagyok úgyhogy... minden szóért kár ;)
Mielőtt megkérdezné valaki, hogy mi az a minifanatic mondom is :D Kevés ori, non stop online. Maxi nem vagyok, mert az anarchos multizás nem az én világom :)

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 68441)

Nem hagyom :D Igaz :) Van akinek nincs lehetősége, de fontos tényező az is, hogy mit érez, amikor reggel a gép elé ül és méteresen vöröslik az eseménylista :) Van aki jól viseli és van aki nem. Én nem, ezért inkább éjjszakázom. Nehezen viselem, ha hosszú hetek munkáját egy éjjszaka hazavágják ezért nincs más választásom :)

Éjjszakai pihiszünet... ááhhh meg lehet szokni az óránkénti ébredést is, bár ha nős lennék nemtom mit szólna a kedvesem, főleg ha utálná a számítógépet + az egész rendszert ami körülveszi :rolleyes:

karesz6 01-22-2007 22:36

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 68443)
Ki mennyit áldoz annyit is kap. Ez így műkszik :)

Igazad van. Nem is akarok többet mint amennyit ezzel elérek. :D

All times are GMT +1. The time now is 02:51.