Quote:
Originally Posted by Szecsa
(Post 68271)
1/A top50-be elvárhato klánszinten a non-stop távolozás, nem? :)
|
Sajnos nem mindenhol. Mi van, ha a klánban éppen mindenki dolgozik reggel + családos emberek stb :) Aludni jó :)
az mar 8k heki vagy felette.
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
(Post 68272)
igazad van nem tudom ki vagy :) De lehet nem a Hódító a neked való játék :)
|
Lehet hogy neked sem? :D Csak tudnám ki engedett vissza? :D :D
Quote:
Originally Posted by karesz6
(Post 68330)
Soha nem támadtam még éjszaka, soha nem keltem még fel egy támadás kedvéért éjszaka, ütöttek már be éjszaka de ha ez be lenne vezetve durva lenne... :D Ütöttek már be éjszaka de hát így jártam. Ha nem vagy hajlandó éjjel fent lenni akkor viseld el hogy néha benéznek. Ennyi erővel töröljük el a teljes krónikát és vegyen ati valami sms-t ipari mennyiségben küldeni tudó alkalmatosságot és irja meg minden játékosnak sms ben hogy vigyázz mert jön az ellen. De mindenesetre amíg ez az sms küldés megvalósul mindenki legyen köteles zöldet küldeni annak akit megtámadott különben nem elfogadható játékstílus (alattomos támadás) címén kerüljön anarchba. ;) ;)
|
Soha nem lessz klánod, soha nem fognak szivesen látni ... így fogsz járni :D
Kelni kell ha bajban az ország. Milyen vezető az aki miközben a népét, szövetségesét, harci társát ölik az igazak álmát alussza? Ehh... nem ilyen király kell a népnek :)
Amúgy a javaslat természetesen nem jó, mert egyeltalán nem alkalmazható.
Ahogy előttem is mondták, pl az éjjszakai eksönstopp előtt kizavaraod a sereget és nem kell félni a kiséréstől. Mindenki így csinálná. Meg különben sem. Nekem pl ha tele van a hócipőm az éjjszakázással, akkor SZKre és pihi :)
Bár hallottam már olyanról, hogy a klánok megegyeztek egymás között ilyen téren.
|