Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Piac tagolása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1334)

zulu master 02-02-2007 18:43

Támogatom.

yenkie 02-05-2007 12:17

Jó ötlet.
Sokkal átláthatóbb lenne a piaci rész.
Aki sokat kereskedik, az néha bele tud zavarodni, miből, mennyi, mennyiért is van kint.
De ne csak vip-s oriknak jelenjen meg.
Lássa mindenki egységesen.
Vannak olyan orik, akik nehezen tudják megoldani a vip-et.

LotR 02-08-2007 23:57

+

Támogatom.:)

PetMark 02-09-2007 00:10

Ötlet

A felvetéssel egyetértek, viszont lenne egy kiegészítő ötletem: lehessen civilekkel is kereskedni a katonai piacon, hiszen egy betegség esetén nagy szüksége lehet valakinek sima emberekre. Elég macerás s persze drága, hogy katonákat kell vennem ha más nem működik, és lefokoznom.
Persze cserébe a piacra tett emberek számítsanak mondjuk bele a képzési 10%-ba, hogy ne tegye ki boldog-boldogtalan az embereit ha már tele vannak a házak.

BSG75

Cassandra 02-09-2007 04:00

Quote:

Originally Posted by PetMark (Post 72442)
A felvetéssel egyetértek, viszont lenne egy kiegészítő ötletem: lehessen civilekkel is kereskedni a katonai piacon, hiszen egy betegség esetén nagy szüksége lehet valakinek sima emberekre. Elég macerás s persze drága, hogy katonákat kell vennem ha más nem működik, és lefokoznom.
Persze cserébe a piacra tett emberek számítsanak mondjuk bele a képzési 10%-ba, hogy ne tegye ki boldog-boldogtalan az embereit ha már tele vannak a házak.

BSG75

Ez már felvetődött és igen gyorsan el is lett vetve.
Ha emberhiányod van tudod pótolni lopással, esetleg konkrétan a betámadott hullától (Már, ha hullától kaptad el a kórt.), vagy a piacon veszel katonát és egyszerüen lefokozod (Tudom pont ezt írtad, hogy macerás, de azért egy picit dolgozni is kelljen ebben a játékban.).

Zárójelben jegyzem meg a témához semmi köze nincs.;)

Hogy a témához is hozzászóljak. Jó ötletnek tartom, hogy kicsit átláthatóbbá kéne tenni a piacot. Valóban kissé nehézkes átlátni a dolgokat, mikor már egy bő féloldalnyi cuccod van kint.:)

Ati 02-09-2007 08:16

Quote:

Originally Posted by PetMark (Post 72442)

BSG75

Négymilliószor elvetett ötletet kár ismét felhozni, mint saját, új, korszakalkotó javaslat.

Az ilyen javaslatokról van szó a másik topicban, ugye? :)))

Synkel 02-09-2007 09:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 72487)
Négymilliószor elvetett ötletet kár ismét felhozni, mint saját, új, korszakalkotó javaslat.

Az ilyen javaslatokról van szó a másik topicban, ugye? :)))

Igen, az ilyenekről:))

Say 02-12-2007 08:21

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 71533)
Jó ötlet.
Sokkal átláthatóbb lenne a piaci rész.
Aki sokat kereskedik, az néha bele tud zavarodni, miből, mennyi, mennyiért is van kint.
De ne csak vip-s oriknak jelenjen meg.
Lássa mindenki egységesen.
Vannak olyan orik, akik nehezen tudják megoldani a vip-et.

Én is támogatom. Valóban könnyebb és átláthatóbb lenne. Ha például ugyanaz az árud különböző árakon és mennyiségben van kint és egy része már hazafelé tart.... Akkor ez a megoldás sokat segítene a számolásban, hogy ne tűnjön el a raktárban el nem férő áru...
Szerintem VIP-es bővítés legyen, mert ez nem annyira elérhetetlen szolgáltatás.

Viz 02-12-2007 09:28

Quote:

Originally Posted by Say (Post 73120)
Én is támogatom. Valóban könnyebb és átláthatóbb lenne. Ha például ugyanaz az árud különböző árakon és mennyiségben van kint és egy része már hazafelé tart.... Akkor ez a megoldás sokat segítene a számolásban, hogy ne tűnjön el a raktárban el nem férő áru...
Szerintem VIP-es bővítés legyen, mert ez nem annyira elérhetetlen szolgáltatás.

En mar atgondoltam es nem tartom jonak hogy VIPes bovites legyen.

Ati 02-12-2007 09:29

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 73148)
En mar atgondoltam es nem tartom jonak hogy VIPes bovites legyen.

Nem lett (izé, lesz ;)) az. :)

All times are GMT +1. The time now is 16:38.