![]() |
Támogatom.
|
Jó ötlet.
Sokkal átláthatóbb lenne a piaci rész. Aki sokat kereskedik, az néha bele tud zavarodni, miből, mennyi, mennyiért is van kint. De ne csak vip-s oriknak jelenjen meg. Lássa mindenki egységesen. Vannak olyan orik, akik nehezen tudják megoldani a vip-et. |
+
Támogatom.:)
|
Ötlet
A felvetéssel egyetértek, viszont lenne egy kiegészítő ötletem: lehessen civilekkel is kereskedni a katonai piacon, hiszen egy betegség esetén nagy szüksége lehet valakinek sima emberekre. Elég macerás s persze drága, hogy katonákat kell vennem ha más nem működik, és lefokoznom.
Persze cserébe a piacra tett emberek számítsanak mondjuk bele a képzési 10%-ba, hogy ne tegye ki boldog-boldogtalan az embereit ha már tele vannak a házak. BSG75 |
Quote:
Ha emberhiányod van tudod pótolni lopással, esetleg konkrétan a betámadott hullától (Már, ha hullától kaptad el a kórt.), vagy a piacon veszel katonát és egyszerüen lefokozod (Tudom pont ezt írtad, hogy macerás, de azért egy picit dolgozni is kelljen ebben a játékban.). Zárójelben jegyzem meg a témához semmi köze nincs.;) Hogy a témához is hozzászóljak. Jó ötletnek tartom, hogy kicsit átláthatóbbá kéne tenni a piacot. Valóban kissé nehézkes átlátni a dolgokat, mikor már egy bő féloldalnyi cuccod van kint.:) |
Quote:
Négymilliószor elvetett ötletet kár ismét felhozni, mint saját, új, korszakalkotó javaslat. Az ilyen javaslatokról van szó a másik topicban, ugye? :))) |
Quote:
|
Quote:
Szerintem VIP-es bővítés legyen, mert ez nem annyira elérhetetlen szolgáltatás. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:38. |