![]() |
Quote:
|
Quote:
|
amúgy nem miattatok vagyok vagy lettem kíváncis az óriásos témára V ben is meggyűlt a bajunk egy óriással.... a to felépítésetek annyira nemtetszett csak még ígyis jobbvolt, mint az én szövim :)
|
elf varis még csak-csak..de gnóm varis??hahahah..te miről beszélsz?:p
|
A gnómot bármivé ki lehet képezni, multifunkcionális. És különben is minden attól függ, ki irányítja, és milyen szövi van mögötted. Mi kedvtelésből is szoktunk fajokkal lenni. Az egyik szövim sokszor kipróbálja magasabb csopikban az orkot, mert szereti és ennyi. Én például nagyon szeretem a tolis gnómot. Nem tekizek vele, de amikor ezt választom, már rég nincsenek anyagi problémáim, tolikkal ártani meg nem csak tekilopással lehet. Én szeretem a gnómot:)
|
Az óriás ezek ellenére tényleg a legjobbnak mondható. 5 évem alatt azonban most először vagyok vele és most először vagyok hadisra beállva. Egyszerűen azért, mert mást jobban kedvelek:)
|
kicsiben goldolkodtok. itt mar reg nem arrol szol, h orias vs akarki-akarmi.
lenyeg, h kinek van tobb ismerose. lehet neked akarmilyen kielezett orid-szovid, ha radszall a fel csoport.. |
vagy gondoljunk csak az anarchra, olyan emberekre akik 50-60 orit visznek ugyanakkora hekin..
|
Quote:
egyébként az utóbbit jksz-nek hívják:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:06. |