![]() |
Quote:
|
|
valoszinuleg a harmadik evadban megcserelodnek a szerepek, majd burrows fogja artatlan testveret kiszabaditani a bortonbol. az inkognitoban levo generalis (pan man) valoszinuleg megprobalja csaliba ejteni scofieldet, "segiteni" ot megszokni, hogy aztan az orok vegezzenek vele. vagy valami ilyesni. :) azt sem tartom kizartnak h a ket langesz, mahone es scofield osszefognak, es eggyuttes erovel tervelik majd ki a sonai bortobol valo szokest.
|
Mahone-t sztem kiirják a sorozatból,ui. seperc alatt széjjelkapják az fbi-os múltra való tekintettel:)
a tábornok bá meg úgyis fejbelövi magát ha kiszökik a szkófild:D nemhiába volt a limójában a sona akta... |
Quote:
Mahone vmelyik részben mondta, h Shales rengeteg embert megölt, mikor üldözte. Hogy lett egy gyilkosból ilyen nagy ember a cégnél? |
Nem az.
Azt a manuszt elásta a kertjében a lábonálló tavacska alá. a gonosz kopasz tabinak nem ismert a neve:o |
Szerintem összeállnak és együtt szöknek majd meg.
|
Quote:
nem vennék rá mérget |
sztem ne találgassunk hogy mi lesz,majd ugyis kiderül:D
|
Mekkora lesz már Scofield, T-Bag, Mahone, Bellick együtt kell dolgozzon, ha meg akarnak szökni, lesz itt szívás és akció bőven, nem félek attól, hogy rossz évad lenne.
|
All times are GMT +1. The time now is 14:27. |