Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Tolis ori kérdez (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=130)

Kisbér 02-07-2006 11:02

És most mindenki hasonlítsa össze, hogy melyik mennyire védett vari, meg hadi szinten... :D
És ugye van egy nagy előnye még az elf-nek, ha esetleg valaki legömbözi, akkor sem lát túlsokmindent :D Csupán a varázslók számát lehet meghatározni, mást nem (hiszen 0 raktár van)...

Lepidus 02-07-2006 22:17

így elf jobbnak tűnik..de fél elf jobb szöviben..szöviben jobb félelf Mf ben elf,de legjobb ember--ez egyértlemű:) :p

director 02-07-2006 23:57

Quote:

Originally Posted by Kisbér
És most mindenki hasonlítsa össze, hogy melyik mennyire védett vari, meg hadi szinten... :D
És ugye van egy nagy előnye még az elf-nek, ha esetleg valaki legömbözi, akkor sem lát túlsokmindent :D Csupán a varázslók számát lehet meghatározni, mást nem (hiszen 0 raktár van)...

meg azt h összesen mennyi egysége van.. mivel lakosságot látod, és látod azt is két gömbből, h mennyit termel körönként.. és ebből még sok egyebet is meg lehet tudni;)

Kisbér 02-08-2006 11:48

Quote:

Originally Posted by director
meg azt h összesen mennyi egysége van.. mivel lakosságot látod, és látod azt is két gömbből, h mennyit termel körönként.. és ebből még sok egyebet is meg lehet tudni;)

Azt sem látod, hiszen 0 raktár van... :D

director 02-08-2006 19:34

Quote:

Originally Posted by Kisbér
Azt sem látod, hiszen 0 raktár van... :D

már hogyne látnám, csak jókor kell gömbözni:)

MiKoR 02-08-2006 20:20

akkoris cska max. a fölösleget láthatod, ha körváltás után gömbözölvagy nemtom konkrétan miregondoltál!

director 02-08-2006 20:34

Quote:

Originally Posted by MiKoR
akkoris cska max. a fölösleget láthatod, ha körváltás után gömbözölvagy nemtom konkrétan miregondoltál!

persze, de a fölösleg éppen elég információ:) csak kicsit utána kell gondolni, meg nem árt, ha tudod h mi a trükk:DD

Kisbér 02-09-2006 13:43

Quote:

Originally Posted by director
persze, de a fölösleg éppen elég információ:) csak kicsit utána kell gondolni, meg nem árt, ha tudod h mi a trükk:DD

És miért olyan nagy infó az, hogy mennyi a fölöslege? :D

Dragi 02-11-2006 20:00

hello

Sziasztok nagy gondban vagyok 2 nap alatt kb. 1k tolimat varizták le!:(
És lenne egy olyan kérdésem hogy semmiképpen nem tudom lebuktatni????
Fél-elf vagyok és elkeseredett!:(
Remélem tudtok valahogy segíteni köszi a pontlistát ne is mondjátok egyszer alulról egyszer felülről toliznak!:(

Caesarion 02-12-2006 14:00

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Sziasztok nagy gondban vagyok 2 nap alatt kb. 1k tolimat varizták le!:(
És lenne egy olyan kérdésem hogy semmiképpen nem tudom lebuktatni????
Fél-elf vagyok és elkeseredett!:(
Remélem tudtok valahogy segíteni köszi a pontlistát ne is mondjátok egyszer alulról egyszer felülről toliznak!:(

rakdt föl a mágikus pajzsot, ha lemegy a készülije és akkor próbál varizni akkor talán bebukik és akkor megtudod ki lehet az.
azonkívül gondold át, kit (próbáltál) támadni/varizni/lopni.

All times are GMT +1. The time now is 14:13.