Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Maximum föld (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1297)

Synkel 01-08-2007 22:11

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 64471)
azért mert egyesek nem feljutni akarnak 1000 kör alatt, hanem jóval több időt rááldoznak arra, hogy feljussanak 3000 heki fölé, vagy azért mert néhányan csalnak, nehogy leszabályozzuk már a max földet. Azért mert neked most és azonnal kell az első hely, nem lesz a tied. Se 5. szinten, se A-ban. Ha az a bajotok, hogy egyesek csalnak, akkor azzal foglalkozzunk, ne kikerüljük a problémát. Ez ugyanaz kicsiben, mint amit németek terjesztettek be, hogy börtönnel büntetendő legyen a humanoid szereplőket számítógépes játékokban megölő játékos... Inkább vegyék el a gyerektől a játékot a szülők, ha fiatal hozzá, de nem, nem nevelnek, hanem terrorizálnak, ahogy amerikában az anya nem szoptatja a gyerekét, mert milyen fertő, hogy az a szájába veszi a mellét, "piha! Degenerált világ..." Nem kell kidobni mindent, csak mert vissza lehet élni vele... a párnától nem rettegünk, csak mert meg lehet vele folytani valakit???
Tudom, kicsit elkalandoztam, de néha kell szerintm az erős példa... :rolleyes:

:)
Télleg az a bajom, hogy egyesek csalnak. Régi Don Quijote vagyok, és nyomom a szélmalomharcomat, ha egyenesen nem megy, megpróbálom hátulról megközelíteni:)
A régebbi játékosok értik, hogy miről beszélek, érti Ati is, ennél több nem telik most tőlem. Majd ha lesz újabb ötletem, felvetem azt is, legfeljebb megy a kukába:)

Xeper 01-08-2007 22:13

ööö.... remélem amit írtam nem csak én látom :)

Gazsy 01-08-2007 22:14

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 64476)
Hogy jött ez ide? :D Tudjuk. Synkelnek az a baja, hogy átadja ezt másnak és az viszi fel, ő meg lent marad termelni. Tudjuk, csúnya dolog, DE: akkor őt kell elintézni, nem mindenkit, aki esetleg magától jut el oda...

Huh tényleg.. bocsánat.. valamit nagyon félreolvastam! mamár nem először. asszem kellene aludnom...sorry az offért

Senki 01-08-2007 22:15

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 64477)
Télleg az a bajom, hogy egyesek csalnak. Régi Don Quijote vagyok, és nyomom a szélmalomharcomat, ha egyenesen nem megy, megpróbálom hátulról megközelíteni:)
A régebbi játékosok értik, hogy miről beszélek, érti Ati is, ennél több nem telik most tőlem. Majd ha lesz újabb ötletem, felvetem azt is, legfeljebb megy a kukába:)

Én is ellene voltam ennek sokáig, msotmár vállat vonok. Az A sajnos már túl sok egy ilyen naív probálkozónak, legalábbis amiket én ott hallottam, láttam... Nem volt véletlen Északék, Wandék és Monróék között az a pokoli veszekedés sorozat sem egy éve...
Egy idő után te is segítesz alkalmasint egy egy barátnak. Megveszed a piacon ragadt cuccát stb... És már azt se illene. De nem innét kell megközelíteni a problémát, ahonnét te próbáltad a nyitásban.

dreaman68 01-08-2007 22:16

sztem én már mondatm a véleményem maradok annál szabályozzák anarchon kívül a max hekit

Senki 01-08-2007 22:16

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 64478)
ööö.... remélem amit írtam nem csak én látom :)

Láttam, attól függetlenül kifejtem ide az álláspontom aztán megyek tanulni :p

Bea Baba 01-08-2007 22:16

A megtremlet pénzem én személyszerint siman bedobnám közösbe ha tudom h evel beveszenek majd 1 oan klánba ahol megtanulok én is "profin" jáccani, és hasznos tagja lehetek a klánomnak:) Persze nem mindenkinek ez a célja, de tényleg erősen hangzik h néhány csaló miatt mindenkit büntetni keljen:(

Ati 01-08-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 64483)
sztem én már mondatm a véleményem maradok annál szabályozzák anarchon kívül a max hekit

Mint mondtam, anarch és rendes játék közötti lényegi eltéréseket semmilyen módon nem támogatok már. Ezek után lehet ebbe az irányba is szélmalomharcolni, csak érdemi hatása nem lesz.

Bea Baba 01-08-2007 22:22

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 64477)

Evel tényleg semmi baj, jó tudni h van aki próbálkozik, és az illetékesek biztos értékelik is:) De ez már nem a kis iskola ahol ha 1 roccalkodik órán, mindenki bünti rögit ir:D

dreaman68 01-08-2007 22:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 64488)
Mint mondtam, anarch és rendes játék közötti lényegi eltéréseket semmilyen módon nem támogatok már. Ezek után lehet ebbe az irányba is szélmalomharcolni, csak érdemi hatása nem lesz.

de ha az anarch az a csopi ahol ezeket fair playesen lehet megcsinálni egyértelműen a többi csopiban kellene lekorlátozni...

All times are GMT +1. The time now is 20:21.