Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Chat 3 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1284)

Gazsy 01-06-2007 23:58

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 63940)
Gazsy nem kell kiakadni, több is veszett mohcsnál, kapott már kevesebbért is hosszabb bant vki, de végül rájött a szerv hogy túlzás volt és azóta is vígan forumozik;)

Én a legkevésbé sem vagyok kiakadva! Csak félek hogy én is ki leszek rugva. Szeretem ezt a forumot és nem szeretnék elhalálozni... szóval akkor a bannolás az nem feltétlen végleges?

Penya 01-07-2007 00:07

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 63944)
Én a legkevésbé sem vagyok kiakadva! Csak félek hogy én is ki leszek rugva. Szeretem ezt a forumot és nem szeretnék elhalálozni... szóval akkor a bannolás az nem feltétlen végleges?

Tapasztalatból mondom h nem : )

Ati 01-07-2007 10:18

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 63933)
És ez most figyelmeztető jellegű bannolás vagy végleges?? (Nem tom hogy van-e figyelmeztető jellegű...):eek: :eek:
Ezt azért kérdezem, mert velem is előfordult rövidke pályafutásom alatt, hogy kis off is volt... de nem rosszándéku off, csk ott és akkor merül fel... és nem szeretnék repülni ilyen miatt... nem is szoktam...:eek: :eek:

Csak 2 hét, hátha annyi idő alatt lenyugszik.

Gyula 01-07-2007 10:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 63966)
Csak 2 hét, hátha annyi idő alatt lenyugszik.

Alkalmasint több is szokott lenni :)

Ati 01-07-2007 10:26

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 63969)
Alkalmasint több is szokott lenni :)

Persze, ez változó. A következő offolása valószínüleg végleges lesz, és nem lesz olyan szerencséje se, hogy visszahozzam, mint mondjuk Gyulát.

Gyula 01-07-2007 10:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 63970)
Persze, ez változó. A következő offolása valószínüleg végleges lesz, és nem lesz olyan szerencséje se, hogy visszahozzam, mint mondjuk Gyulát.

Nah én pont ezért vigyázok is most már azilyen kérdésekkel :)

Zsáni 01-07-2007 10:40

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 63971)
Nah én pont ezért vigyázok is most már azilyen kérdésekkel :)

hát én is megérdemeltem volna már :)
de most már vigyázok :)

Cassandra 01-07-2007 10:44

Gazsi őszintén szólva, ha itt minden off-ért bünti járna üres lenne a fórum és még Ati se lenne itt.:D
Van azonban egy bizonyos határ, amíg ezzel el lehet menni, az már nem normális, hogy minden téma totális offba megy át.
Ezt én általában be is látom, de sokszor már későn állítom le magam, van ahol tudok tenni ellene és nem adok így pluszmunkát Atinak, de sokhelyütt nem.
Megértem, ha haragszik rám is emiatt...

Zsáni 01-07-2007 10:48

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 63976)
Gazsi őszintén szólva, ha itt minden off-ért bünti járna üres lenne a fórum és még Ati se lenne itt.:D
Van azonban egy bizonyos határ, amíg ezzel el lehet menni, az már nem normális, hogy minden téma totális offba megy át.
Ezt én általában be is látom, de sokszor már későn állítom le magam, van ahol tudok tenni ellene és nem adok így pluszmunkát Atinak, de sokhelyütt nem.
Megértem, ha haragszik rám is emiatt...

az a baj, hogy nem lehet aztz mondani ott nem beszélünk másról, mert egyik témából jön a másik...
és így kicsit fura...
én se mindig szándékosan offolok :)

Cassandra 01-07-2007 10:53

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 63977)
az a baj, hogy nem lehet aztz mondani ott nem beszélünk másról, mert egyik témából jön a másik...
és így kicsit fura...
én se mindig szándékosan offolok :)

Figyi, a kisállatos topikba volt ez, az első hozzászólástól semmi köze nem volt a témához.
Ugyanúgy ludas vagyok, mint Dragonék.
Ennyi.

All times are GMT +1. The time now is 19:13.