Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Rámszálltak!!! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1278)

Timm 01-04-2007 21:41

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 63336)
Nem tudom milyen csoportban van, mennyien vannak benne és hogy ott mennyi helyezést emelne rajta 42 heki.
De érzésem szerint bőven eleget ahhoz, hogy a tolik már nem férnének be... :)

Úgy néz ki rendeződik a dolgom, és békén hagy. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi jófej ember van a fórumon:D
Ezt amúgy mindenkinek írom, csak nem tudom hogy kell kivenni az idézést, mert most írok ide először:confused:

Cassandra 01-04-2007 22:50

Quote:

Originally Posted by Timm (Post 63359)
Úgy néz ki rendeződik a dolgom, és békén hagy. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi jófej ember van a fórumon:D
Ezt amúgy mindenkinek írom, csak nem tudom hogy kell kivenni az idézést, mert most írok ide először:confused:

Egyszerü ne az idéző gombbal válaszolj, a bal alsó sarokban van egy olyan, hogy "post reply", ha azzal válaszolsz nincs idézet.:)

Rhyzen 03-20-2007 08:48

Tanácsra van szükségem

Sziasztok!
Most kezdtem a játékot kb 2 hónapja, sokat olvasgattam a súgót meg a fórumot és sztem elég jó kis hadis orit építettem. Találtam jó, tapasztaltabb szöviket is minden simán ment. Ekkor azonban elkezdtek lopkodni, óriás a fajom így az elején nem nagyon érdekelt főleg mivel 8 körrel alattam volt az illető. Ez viszont már több mintt 1 hete tart már minden tekim szinte a piacon van pénzt nem is tartok otthon és mégsem fejezi be. Nem hiszem el hogy megéri neki és nem talál jobb célpontot. Lebontani a szövi nem akar(mostmár 10 kört) ő meg abbahagyni nem akarja. Ma reggelre egy tűzgolyót is kaptam 10 kör távolságról, mivel a pontlista már nem mutatott csak ő lehetett. Kérdezem én minek tűzgolyózik az ilyen, és mit tehetnék ellene?

Valezius 03-20-2007 09:05

Quote:

Originally Posted by Rhyzen (Post 81065)
Sziasztok!
Most kezdtem a játékot kb 2 hónapja, sokat olvasgattam a súgót meg a fórumot és sztem elég jó kis hadis orit építettem. Találtam jó, tapasztaltabb szöviket is minden simán ment. Ekkor azonban elkezdtek lopkodni, óriás a fajom így az elején nem nagyon érdekelt főleg mivel 8 körrel alattam volt az illető. Ez viszont már több mintt 1 hete tart már minden tekim szinte a piacon van pénzt nem is tartok otthon és mégsem fejezi be. Nem hiszem el hogy megéri neki és nem talál jobb célpontot. Lebontani a szövi nem akar(mostmár 10 kört) ő meg abbahagyni nem akarja. Ma reggelre egy tűzgolyót is kaptam 10 kör távolságról, mivel a pontlista már nem mutatott csak ő lehetett. Kérdezem én minek tűzgolyózik az ilyen, és mit tehetnék ellene?

Hát olyan sok mindent nem, megpróbálhatod a kamikazét ala Kisbér :D de egy kezdőnek nem ajánlom.
Mennyi pontkülönbség van köztetek?

Kubbi 03-20-2007 10:11

Én fentebb mennék a helyetekben. :)

Remedy 03-20-2007 10:13

Egy kerdes: mit torodsz vele? :D

Rhyzen 03-20-2007 10:16

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 81069)
Hát olyan sok mindent nem, megpróbálhatod a kamikazét ala Kisbér :D de egy kezdőnek nem ajánlom.
Mennyi pontkülönbség van köztetek?

3641 a pont van köztünk

Rhyzen 03-20-2007 10:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 81095)
Egy kerdes: mit torodsz vele? :D

Hát nem is tudom, kicsit zavaró tud lenni ha állandóan lopják az embert megállás nélkül

laci 03-20-2007 10:32

Quote:

Originally Posted by Rhyzen (Post 81098)
Hát nem is tudom, kicsit zavaró tud lenni ha állandóan lopják az embert megállás nélkül

Nem tudom, milyen országod van, és azt sem, hogy neki mije van. De 10 körről lehet, hogy bekavarnál neki, ha képeznél/vásárolnál néhány +tolvajt és varázslót, és esetleg még magadra tennél egy mágikus pajzsot és egy tisztánlátást (bár lehet hogy így, látatlanban nagy butaságot mondok :rolleyes: ).

Rhyzen 03-20-2007 11:15

Quote:

Originally Posted by laci (Post 81105)
Nem tudom, milyen országod van, és azt sem, hogy neki mije van. De 10 körről lehet, hogy bekavarnál neki, ha képeznél/vásárolnál néhány +tolvajt és varázslót, és esetleg még magadra tennél egy mágikus pajzsot és egy tisztánlátást (bár lehet hogy így, látatlanban nagy butaságot mondok :rolleyes: ).

Számolgattam és ez tűnik a legjobb megoldásnak, főleg mert kiderült h egy régebbi sérelemért törleszt :o

All times are GMT +1. The time now is 17:59.