Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   országok távolsága egymástól (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1269)

Andrew 03-31-2007 18:19

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 83864)
tölem marad is 2 körre Kv után!! ez a poén... de szövimtöl akit támadott töle 3 ra ment... tehát akkor nem lehet már visszakísérni valakit???:confused: :confused:

de ha fokozott volna a varisod párezer katit, akkor több lakosa lett volna, nagyobb érték, és 2 körre került volna, ilyen egyszerű :)
tehát a pontlista azonnal frissül, és ha valaki pontban messzebb van mint cirka 4500, AKKOR MESSZEBB VAN MINT 2 KÖR :)
de mivel Te vándor voltál, ezért 3-1=2körre volt tőled

Andrew 03-31-2007 18:20

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 83866)
De most hogy elkezdtem törni az agyam...csak egy dolgot tudok gondolni... az ellen a csapódás előtti körben 3 körre bontotta mgát a szövimtől...ebben az esetben marad a 3 kör körváltás után...

ezt felejtsd el
kv után frissült a pontlista, és a pontkülönbség akkora lett, hogy 3 körre került!!

Gazsy 03-31-2007 18:24

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 83868)
ezt felejtsd el
kv után frissült a pontlista, és a pontkülönbség akkora lett, hogy 3 körre került!!

Ezt nem felejtem el:):)
ugyanis ha inditasz egy 2 körös támadást...
elmegy a sereg és te lebontod magad 3 körre akkor a sereged 2 kör alatt ér oda, viszont a csapódáskor már 3 körre leszel!!! hiszen a távolság csak és kizárólag körváltáskor változhat!!! az hogy mennyi az uj pontkölönbség az tökmindegy!!! az csak az utánna következő KV kor fogja befolyásolni a távolságot!

Andrew 03-31-2007 18:28

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 83870)
Ezt nem felejtem el:):)
ugyanis ha inditasz egy 2 körös támadást...
elmegy a sereg és te lebontod magad 3 körre akkor a sereged 2 kör alatt ér oda, viszont a csapódáskor már 3 körre leszel!!! hiszen a távolság csak és kizárólag körváltáskor változhat!!! az hogy mennyi az uj pontkölönbség az tökmindegy!!! az csak az utánna következő KV kor fogja befolyásolni a távolságot!

JÉÉZUS MÁÁÁRIAAA
miért nem hiszed el nekem vazzee?????

ha beütsz valakit, és az pontban (cirka) 4500-nál messzebb kerül, akkor 3 körre lesz tőled
a körtávolság nem csak kv-kor változhat
a helyezés változhat csak kv-kor

ezért lehet azt megcsinálni, ha az alattad levő 5k pontra van és 3 körre, hogy bontassz pár épületet, kimész 2 körre, beépíted, és újra 3 körre leszel, és csak szembejönni tud :)

skiti 03-31-2007 18:44

nekem is volt olyan hogy 2 körre mentem ki felfelé, és abban a körben amikor odaértem már 4 körre volt. ugyan nem bántam hogy nem kell kíséréstől tartanom, de ennek szerintem ő nem örült annyira mint én:)
és nem azért mert alámbontott ennyit mert még mindíg felettem volt abban a körben a pontlistában.
mielőtt valaki megkérdezné... nem, nem fokozott annyit:) megnéztem:)
találkoztam ezzel a jelenséggel máskor is, és ugyan nem ez a jellemző, de azért elő szokott fordulni

Andrew 03-31-2007 19:07

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 83875)
nekem is volt olyan hogy 2 körre mentem ki felfelé, és abban a körben amikor odaértem már 4 körre volt. ugyan nem bántam hogy nem kell kíséréstől tartanom, de ennek szerintem ő nem örült annyira mint én:)
és nem azért mert alámbontott ennyit mert még mindíg felettem volt abban a körben a pontlistában.
mielőtt valaki megkérdezné... nem, nem fokozott annyit:) megnéztem:)
találkoztam ezzel a jelenséggel máskor is, és ugyan nem ez a jellemző, de azért elő szokott fordulni

tehát csata után volt 4 körre?
ha igen, akkor ugyanazon okból, amit már leírtam följebb :)

Synkel 04-01-2007 15:22

Gazsy, szabad tippelnem? Most először hadakoztok B-ben szerintem. Ott már lehet bontogatni, fokozni, és változik kv nélkül is a távolság. Lentebb télleg nem jellemző.

Remedy 04-01-2007 16:46

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 84114)
Gazsy, szabad tippelnem? Most először hadakoztok B-ben szerintem. Ott már lehet bontogatni, fokozni, és változik kv nélkül is a távolság. Lentebb télleg nem jellemző.

Ez nem csoportfuggo, hanem pontlistasuruseg es csoportletszam fuggo...

Synkel 04-02-2007 00:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 84146)
Ez nem csoportfuggo, hanem pontlistasuruseg es csoportletszam fuggo...

Nya, megint tanultam valamit:) Én B-ben meg A-ban tapasztaltam eddig csak, nyilván mert nem megfelelő csoportokban mozogtam eddig.

Gazsy 04-02-2007 01:22

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 84114)

neeeem:):)
még csak G teteje:)

Na akkor tegyük rendbe a kis fejemben a dolgokat:

Szóval bizonyos hekiszám felett elképzelhető hogy 2 körváltás között megváltozik az országok távolsága pl 2 körről 3 ra? Gondolom erre akar célozni mindenki, csak én nem értem meg... monnyuk tény, mi tény még nem láttam ilyet...de modjuk ez még sokat nem jelent...

All times are GMT +1. The time now is 14:12.