Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Varis tippek,trükkök,segitség! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1263)

Dragi 01-05-2007 21:51

Quote:

Originally Posted by deamen (Post 63663)
Hali szerintem varisnak jó a gnóm azért mondom mert én már régóta sikeresen nyomom evvel a fajjal, igaz kicsit fáradékony de amit kell azt megteszi:rolleyes: . Szerintem varisnak nem kell bánya max a kezdők nyomulnak bányákkal, Toli az viszont jó ha van, azokkal tudsz csak igazán segiteni magadon, főleg han nem csak 1-2%-ban taláható az orid területéből. Nekem sokat segitenek a tolijaim a varik mellett.

Üdv Pit;)

hümm gnóm varis :) szép emlékek tolis korszakomból :) Fél-elffel vegyük azt van 13k varid én abból lekaptam neked 4-5k-t egy készülivel ;) De a gnóm télleg jó csak nem varisnak ;)

Gazsy 01-05-2007 23:42

Quote:

Originally Posted by deamen (Post 63663)
Hali szerintem varisnak jó a gnóm azért mondom mert én már régóta sikeresen nyomom evvel a fajjal, igaz kicsit fáradékony de amit kell azt megteszi:rolleyes: . Szerintem varisnak nem kell bánya max a kezdők nyomulnak bányákkal, Toli az viszont jó ha van, azokkal tudsz csak igazán segiteni magadon, főleg han nem csak 1-2%-ban taláható az orid területéből. Nekem sokat segitenek a tolijaim a varik mellett.

Üdv Pit;)

Hm... gnóm varis:eek: Szerintem nem állja ki az idő próbáját! Van erről egy másik topic is! De ott is inkább elméleti sikon merült fel a varis gnóm... hamar kihalnak a varik, ha egy jó tolis utjába kerül... meg kevésbé jó esetében is!

Bea Baba 01-05-2007 23:50

Nah zárjuk már le a gnóm varis témát az óriás varis topicban:D Az meg h óriás a legjobb varis az már ugyis axióma kategóriába megy;)

PeeTee` 01-06-2007 20:48

Ha 15% körül van a tornyom az orimban az nagyon sok?4088 ijjász ami mind toronyban van vagy inkább elit legyen helyette és kevesebb ijjász?(Most szeretnék fellépni 4/L-be)

Remedy 01-06-2007 20:55

Quote:

Originally Posted by PeeTee` (Post 63902)
Ha 15% körül van a tornyom az orimban az nagyon sok?4088 ijjász ami mind toronyban van vagy inkább elit legyen helyette és kevesebb ijjász?(Most szeretnék fellépni 4/L-be)

erre igy altalanossagban nehez valaszolni, lehet sok is, keves is, es eleg is.....

de az ennyire specifikus beirasokkal vigyazz, kitalaltam hogy jo esellyel felelf vagy,
vagy kicsi szazalekkal orias, es 486 heki korul vagy :)

PeeTee` 01-06-2007 20:59

most 458 hekin vagyok és 2% a tekikopásom párat ami fontos varis orinál azt kimaxoltam.Szeretném megtudni hogy megérie kiszámolni hogy pl egy 35% maxolt tudománynál 129 teki a kopás 19 kör alatt és ha 130tekit iratok vele hogy mindig meglegyen jó e igy vagy teljesen fölösleges a tekiirás ?

PeeTee` 01-06-2007 21:00

öööö igen óriás vagyok :)

Remedy 01-06-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by PeeTee` (Post 63910)
most 458 hekin vagyok és 2% a tekikopásom párat ami fontos varis orinál azt kimaxoltam.Szeretném megtudni hogy megérie kiszámolni hogy pl egy 35% maxolt tudománynál 129 teki a kopás 19 kör alatt és ha 130tekit iratok vele hogy mindig meglegyen jó e igy vagy teljesen fölösleges a tekiirás ?

izles dolga... van aki irja, van aki lopja, es van aki veszi.... nincsenek nagyon kotott szabalyok a hodban szerencsere, hogy mi a jo..... probalgass!

PeeTee` 01-06-2007 21:05

Szted 1raktár elég?jó megoldás ez.mert inkább templomot vagy barakot épitek vagy szted ez nemjó?!

tdomo 01-07-2007 13:55

Quote:

Originally Posted by PeeTee` (Post 63917)
Szted 1raktár elég?jó megoldás ez.mert inkább templomot vagy barakot épitek vagy szted ez nemjó?!

Ízlés dolga, de szerintem egy raktár nagyon kevés. Már csak a képzések miatt is, ha mindig tele van akkor is csak 100 fegyver fér el benne.

All times are GMT +1. The time now is 08:34.