Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Ki, mi alapján választja meg az orinevét? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1255)

Gyula 12-31-2006 12:08

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 61577)
aham, akkor rohanok :D
remélem jön a megmentőm és segít kicsit :)

Jövök Drágám :)

tdomo 12-31-2006 12:12

Na, kezd szétflörtölődni a téma :D

Bogár 12-31-2006 12:40

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 61564)
Mi úgy nyomtuk múltkor h kinyitottuk a szótárat valahol és azzal a szóval kreáltunk orinevet :D

az angolos orival Penya megelőzött. :D

azonkivül még megpróbálok kimagyarázni 1 orinevet. :)
na ez a legjobb (4/J) - nem az első orim, de mielőtt ezt regeltem, volt kb másfél év kihagyásom. amikor indult, elhatároztam, hogy hosszabb ideig fogok játszani, éppen ezért ez lesz a legjobb orim. így jött ez a fantáziadús név. :D

Csokibácsi 01-01-2007 11:43

Mi alapján?
Hirtelen felindulásból :)
De nem gyakori esemény, 2 orim van, a fiatalabbik 183-al kezdődő sorszámú.

Quote:

Originally Posted by Steve
Nem hajsza hanem Drift! Ha nem félteném a kocsim valszeg kiprbálnék pár részut a filmből télen egy üres parkolóban:D

Vegyél egy ladát, az a magyar hachiroku és aprópénzért kapni.
Azzal lehet állatkodni.
De üres parkolóban bármilyen kocsival lehet :)
Azért a film az műszakilag kemény ... Mazda RX-8 + karburátor, az ...

Quote:

Originally Posted by tdomo
Na, kezd szétflörtölődni a téma :D

Még ez is? :P
Egy jó ok arra, hogy ritkán látogassam a fórumot.

Cassandra 01-01-2007 11:58

Rólam sokan tudják mi alapján választok orinevet, egyszer, ha minden igaz már itt is leírtam.:)
Egyszerű, kinézek az ablakon és onnan szerzem az ihletet.Eddig vagy az időjárás,vagy a napszak adta az ötletet.:)

Kisbér 01-01-2007 12:11

Én '99-ben regisztráltam egy orit. Elrontottam az építést, így csináltam még 1-et...
Azt is elrontottam... Asszem rossz fajt választottam (pedig ha elolvastam volna előtte a sútót... ugye :D)
Szóval azt is törölnöm kellett, és már ki volt a tököm, erre gondoltam csinálok mégegyet...

Kabbe-land-nak akartam elnevezni... Be is írtam, aztán gondoltam hogy törlik a neve miatt, így lettem Kabeland... :)

Aztán már csak a tradíció vezette.. 2, majd 3, aztán a 4. után gondoltam beleteszek egy kis poént (mert akkoriban nem nagyon élte túl anyázás, vagy "multi" miatt az orim az 5. szintet), így hozzátettem, hogy "az 5. talán túléli"-t :D

This is my story :D

petyac 01-01-2007 12:34

Az első orinevem teljesen véletlenül válaszottam,a másodikat amit én is többször csináltam,mint Kisbér :D már céltudatosan,bár azt is véletlenül vettem észre egy angol könyvben,de úgy hisze találó lett:D:D

Pepa 01-01-2007 12:43

Az első orinevemen a gasztromomiai rátertemtégem látszik:o : sajtoslekvár. A másodikat a bátyám ihlette, bár nem tud a Hóditó létezéséről, Neki csak "Mi van, megy a háborúsdi": targoncavirágarcú. A 3.-kat direkt provokálás képen, de eddig nem sokat próbálkoztak: Én vagyok a Mester! Hajolj meg
Angolba, pedig azért lett Babaland, mert a fiam akkortájt volt fél éves és épp rá néztem amikor nevet kellett választani:)

lacqa 01-01-2007 17:47

nekem a kedvenc orinevemet (Harapós Éticsigák Földje) az akkor 72 éves nagyapám javasolta amikor szemezgettem a legjobbakat az akkori pontlistából :)

egyébként ami eszembe jut, ha más nem arról amit a regisztrálás előtt csináltam.

Hornet 01-02-2007 11:12

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 61506)
Hihi:D Sztem az enyém eredetét kitaláljátok:D amugy Babának 3 éves korom óta becéznek, es rám ragadt:)

Nem tudom ,hogy te vagy e a képen,(ha igen Gartula)de én szivessen szólitanálak Babá(m)nak:D:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 18:49.