![]() |
mire oda érek hogy minden oké lesz, minden épület maxon lenne kihasználva, aszem elég lesz a könyvtár.
a tanya/raki dolgot még nem döntöttem el. nagyban függ attól hogy a körváltás miként zajlik le :) mert ha előbb berakják a termeltet, majd megnézi, hogy többlet van-e (és az elveszik) és csak utána veszik ki a szükségest, akkor nem lesz elég :) de ha körváltáskor azzal kezd, hogy a többlet elveszik, majd utána rakja be és veszik ki, akkor rendben is lenne amit kigondoltam :D vagy hogyan pontosan :d tbello |
Quote:
|
Most igy néz ki az órszágom. 3 hete kezdtem tök kezdőként. Mi a véleményetek?
215 ha félelf tolvaj 45 ház 3176lakos 47 barakk 1000ij 1521 elit 30 tanya 11 könyvtár 20 torony 42 kocsma 2352 15 templom 2058 5 raktár 15 körömkémt kell etetni. |
Quote:
|
Quote:
Továbbá szerintem nem éri meg eliteket tartani, inkább legyen több íjászod, és több templom meg kocsma, mivel a hulla után a félelf a leggyengább haderőben |
Quote:
|
Quote:
Csak akkor meg ott tartunk hogy nem lehet jó tanácsot adni, mert mi van ha a szövi ilyen, mi van ha a csopi olyan... De amit írtál abban teljesen igazad van |
Quote:
|
Ház 54 18%
Barakk 104 34% Tanya 36 12% Könyvtár 15 5% Raktár 4 1% Őrtorony 20 6% Kocsma 20 6% Templom 31 10% ez egy 308 hektáros ori,de még nincs kész:) |
18 heki most épül és nem lesz könyvtár se.
amúgy ez egy óriás, tudós, szöviben. vélemény? |
All times are GMT +1. The time now is 14:00. |