Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   GIGA fajszámlálás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1236)

Steve 12-27-2006 10:08

Quote:

Originally Posted by laci (Post 60470)
Érdekes, hogy Ati vagy 3 hónapja valamelyik élőhalottas fórumba valami egészen magas élőhalott-arányt írt a játék egészét nézve. Itt meg 3 szavazat árválkodik a zombinál. Na jó, tudom, hogy ez nem egyb reprezentatív felmérés, de mégis fura.
Lehet hogy azért van, mert élőhalottal főleg a kezdők játszanak (első ránézésre jónak tűnik, aztán megismerik a hátrányait), és a kezdők még nem jönnek ide, a külső fórumra szavazgatni?

Szerintem is ugyanez lehet a magyarázat. Yba alsó hekin rengeteg van, de más 5ös csopiban is azt tapasztaltam hogy kórházzal egyszerűbb a felmenetel;)

Napóleon 12-27-2006 11:32

:) tényleg jó lenne egy átfogó felmérés a játékon belül. de nem tom h ez megvalósítható lenne-e ......... ha igen akkor már megtörtént volna nem?:confused:

petyac 12-27-2006 13:22

De gondolom ezt Ati tudná a legjobban megcsinálni nem? Vagy lehet,hogy tudja is csak nem szól?:D Elhalgatja az igazságot,hadd találgassunk?:D

Grabi 12-27-2006 13:33

hamár karácsony van lehetne szintekre lebontva is :)

FJORD 12-27-2006 14:01

Quote:

Érdekes, hogy Ati vagy 3 hónapja valamelyik élőhalottas fórumba valami egészen magas élőhalott-arányt írt a játék egészét nézve. Itt meg 3 szavazat árválkodik a zombinál. Na jó, tudom, hogy ez nem egyb reprezentatív felmérés, de mégis fura.
Lehet hogy azért van, mert élőhalottal főleg a kezdők játszanak (első ránézésre jónak tűnik, aztán megismerik a hátrányait), és a kezdők még nem jönnek ide, a külső fórumra szavazgatni?

Még a 3. szinten is meglepően sok volt. a 2.on már csak elvétve találni

Xeper 12-27-2006 15:49

Quote:

Van egy orim 4L-ben, és a gömbjeimnek kb felén hulla díszeleg -lehet hogy nekem van pechem, vagy kevés varim, de én valószínűbbnek tartom hogy tényleg sok a hulla 600 heki körül :)
Egy pillanatképet én is szívesen látnék a fajok eloszlásáról :)

Cassandra 12-27-2006 17:12

Hmmm... kéretik plusz egyet számolni az óriáshoz, úgy döntöttem azt is kipróbálom:p

Steve 12-27-2006 18:05

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 60570)
Hmmm... kéretik plusz egyet számolni az óriáshoz, úgy döntöttem azt is kipróbálom:p

multis:p :D

Cassandra 12-27-2006 18:19

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 60580)
multis:p :D

Mi? Én? Dehogy...
Csak volt egy jó névötletem.:p

Dragi 12-27-2006 18:22

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 60590)
Mi? Én? Dehogy...
Csak volt egy jó névötletem.:p

Tündi-bündi Harcosok ?:p

All times are GMT +1. The time now is 06:31.