Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Vampire-The Masquerade (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=122)

Chris 05-31-2006 09:58

Hír

"Vámpír, hogy te is megértsd

A hasonló D&D kötet után a Vampire: The Requiem-nek is elkészül a könnyített kiadása. A Vampire: The Requiem for Dummies.
A könyv a maga húsz dolláros árával ideális beveztő mindazok számára, akik szeretnének megismerkedni a WoD világával, és segítséget nyújt a karaktergenerálásban is. Justin Achilli könyvét kezdő mesélők is örömmel forgathatják: tippek garmadái sorakoznak benne, tanácsokat kapunk a hangulatteremtésre, feszültséggel teli történetek alkotásához, és még ezernyi más témában... "

(forrás: rpg.hu)

Daniel W. Mcload 06-06-2006 11:50

Quote:

Originally Posted by Senki

BTW: lesz online Vampire is? :D van egy jó kis karim bár kissé megtápolódott a kalandjai során :D

Bár a BTW nem tudom mire vonatkozik, de online Vampire itt:

vampire.alomvilag.hu

Chris 06-06-2006 11:58

Quote:

Originally Posted by Senki
A Samediket a Noseferatukból 'nemesítették' a Giovannik, nagyon nagyon ritkák, én nem múmia, hanem vizihulla szerűek, sőt, szürkés levet is ereszt nagyobb nyomásra a bőrük mint egy felfúvódott hullának... megjelenés persze 0.
Nekromanták ők is és asszem két saját nekromancia ösvényük is van... majd még kikeresem a klánleírást...

Igen megnyerő alakok lehetnek... :D
Egyébként köszi a felvilágosítást, ma is tanultam valamit :) ;)
("Elöbb most másoknak adj elismertséget ezek után Senki is kaphat ismét..." :( De ami késik, nem múlik...)

Chris 06-06-2006 12:01

Quote:

Originally Posted by Daniel W. Mcload
...online Vampire itt: vampire.alomvilag.hu

Szerintem Senki az itteni fórmos játékszervezkedésre célzott, de köszi a tippet :) ;)

Chris 06-07-2006 15:24

Daniel W. Mcload: Megnéztem a címet, amit említettél :) Színvonalas, szépen megcsinált fórumnak tűnik. Légyszi, mesélj egy kicsit erről az oldalról! Mióta játszol ott? Milyen karakterrel?

Chris 02-05-2007 07:55

Quote:

Originally Posted by Massza Rex
Kedvem még lenne, kérdés időm lenne-e. Most, a vizsgaidőszak előtti 1 hétben aludni sincs időm, térjünk vissza erre majd február 1-én. :)

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 51539)
(6)66% :D
Ha mesélek, akkor vamp lesz, mert ott a legkönnyebb megoldani a karakterek közti tér~ és időeltolódást. :)
No meg ha dark side, akkor legyen dark side :cool:

Elmúlt február 1... :D :D :D

Massza Rex 02-05-2007 09:24

Látom figyelsz :)

Ma van az utolsó vizsgám, mert az egyik elmaradt és nem tudták csak mára besuvasztani.

Szal holnaptól megélénkül majd ez a fórum is egy picit :)

Chris 02-05-2007 09:30

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 71504)
Ma van az utolsó vizsgám, mert az egyik elmaradt és nem tudták csak mára besuvasztani.

Kéz- meg lábtörést, egy kalappal, és hasonlók... ;)
Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 71504)
Szal holnaptól megélénkül majd ez a fórum is egy picit :)

Éljen, éljen! :D

Massza Rex 02-05-2007 19:48

Mit kell tennem, hogy moderátori jogokat kapjak majd a leendő vampire online forumra?

Chris 02-05-2007 20:08

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 71614)
Mit kell tennem, hogy moderátori jogokat kapjak majd a leendő vampire online forumra?

Válasz ment üzenetben :)

All times are GMT +1. The time now is 17:13.