Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Új Személyiség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1219)

Tavacska 12-20-2006 17:41

mert ettől a játékosok nem változnak, aki a békés fejlődést szereti az a békés megoldást fogja ezután is választani...
mondjuk elf (fantom sereg) + nem tudóst vagy mást válasz hanem a genust és felrakja a könyvtárkulcsot.... tutti békésen fog aludni éjszaka :-)))

Gyula 12-20-2006 17:43

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 57430)
;)
Nem vagyok azzal egyedül aki aztmondja,hogy azért ez kicsit sok:)
És jelenleg még eldönhetem hova irok:)És ha valaha megfogja ezt nekem szabni valaki az tuti nem te leszel:)

És,hogy mi kerül a játékba ahoz mindenkinek van beleszólása...Szerintem páran most rólad is gondolják azt nem gondolkozol...

Harcosok: hidd el hihetelen iritáló ahogy iroda butaságokat, igen én is irok nagyon sok hülyeséget de valahogy még is mást vált ki az emberekböl mitn a te viselkedésed.

Hogy mi kerül bele a játékba nem ahoz hanem abba, nincsm mindenkinek bele szólása :) Ha Ati indit is szavazást általában meg szokta szürni a szavazatokat és nem megfelelően megindokolt véleményeket nem szokta figyelembe venni :) tehét teljesen felesleges itt okoskodnod.

Gyula 12-20-2006 17:44

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 57435)
mert ettől a játékosok nem változnak, aki a békés fejlődést szereti az a békés megoldást fogja ezután is választani...
mondjuk elf (fantom sereg) + nem tudóst vagy mást válasz hanem a genust és felrakja a könyvtárkulcsot.... tutti békésen fog aludni éjszaka :-)))

azért az elég bajos elf ha könyvtárkulcs nélkül nem tud nyugodtan aludni éjszaka :)

Harcosok 12-20-2006 17:49

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 57437)

Ha Ati indit is szavazást általában meg szokta szürni a szavazatokat és nem megfelelően megindokolt véleményeket nem szokta figyelembe venni :) tehét teljesen felesleges itt okoskodnod.

Ööö én aztmondom a sokszemélyiségű ori aki ezt megkapja hát kicsit már túl erős lenne...Így is már egy 9 személyésgű ori és egy ekzdő játékos között már túlságosan nagy a különbbség..
Ha ez nem elég indok nem tudok mit mondani:)
Neked se láttam túl nagy indokot max annyit,hogy legyen jó erős:D

DE pls ird le az indokaid hátha megyöznek engem/másokat:)
Ja és még egy indok:sok fajnak elveszne a legnagyobb elönye...pl:óriásnak,embernek...

Gyula 12-20-2006 17:51

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 57441)
Ööö én aztmondom a sokszemélyiségű ori aki ezt megkapja hát kicsit már túl erős lenne...Így is már egy 9 személyésgű ori és egy ekzdő játékos között már túlságosan nagy a különbbség..
Ha ez nem elég indok nem tudok mit mondani:)
Neked se láttam túl nagy indokot max annyit,hogy legyen jó erős:D

DE pls ird le az indokaid hátha megyöznek engem/másokat:)

Szerinted hány 9-10 személyiséges ori van a játékban?
Atitol kérhetünk sztem erröl egy statisztikát.
Hidd el aki a sokadik kört futja az nem azzal fog szórakozni hogy a te 200 hekis oridat gyakja le :) bár van egy olyan sanda gyanum hogy ahoz a művelethez egy személyiség is elég :)

Synkel 12-20-2006 17:51

10-dik személyiségnek nem lenne rossz egy ilyen, bárminek is nevezzük. Aki megszerezte a 10-est annak legyen valami kézzelfogható, és igazi előnye. Lehet itt fikázni a körbeforgó orikat, de azért némi tiszteletet szerintem megérdemelne a puszta kitartás is...

Gyula 12-20-2006 17:53

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 57443)
10-dik személyiségnek nem lenne rossz egy ilyen, bárminek is nevezzük. Aki megszerezte a 10-est annak legyen valami kézzelfogható, és igazi előnye. Lehet itt fikázni a körbeforgó orikat, de azért némi tiszteletet szerintem megérdemelne a puszta kitartás is...

talán töb helyen is kifejtettem már hogy nem is keveset megérdemel :)

Harcosok 12-20-2006 17:55

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 57442)
Szerinted hány 9-10 személyiséges ori van a játékban?
Atitol kérhetünk sztem erröl egy statisztikát.
Hidd el aki a sokadik kört futja az nem azzal fog szórakozni hogy a te 200 hekis oridat gyakja le :) bár van egy olyan sanda gyanum hogy ahoz a művelethez egy személyiség is elég :)

Nem veszekedni jöttem ide hanem véleményt nyilvánítani..
Ha ez volt a te érvelésed hát ...:)
Ja és egy javaslatot nem 1 napra vezetnek be hanem több évre:)
És kit nem gyözne le egy olyan ori aki 10 személyisége van és egy ezek közül Genusz vagy mi:)
Szerintem az A-soknak is bele törne a bicskájuk egy ork:genusz(szieszta ,kevés toli)túlélő,tábornok,tudos,gazdálkodó,vándor,varáz sló,tolvaj,harcos,kereskedő-be.....

Tavacska 12-20-2006 18:00

mondjuk igy belegondolva, ahogy Gyulánk irta, hogy csak a 10 -ik körnél kapja meg ez a személyiséget, és Harcos 1A-s viziója, arra jutottam, hogy legalább lenne miért a jelenleg 1A-ban dekkolóknak fordulniuk, hogy egy ilyen 10-ik személyiséggel uralhassák a toppot az idők végezetéig....

Synkel 12-20-2006 18:05

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 57446)
Nem veszekedni jöttem ide hanem véleményt nyilvánítani..
Ha ez volt a te érvelésed hát ...:)
Ja és egy javaslatot nem 1 napra vezetnek be hanem több évre:)
És kit nem gyözne le egy olyan ori aki 10 személyisége van és egy ezek közül Genusz vagy mi:)
Szerintem az A-soknak is bele törne a bicskájuk egy ork:genusz(szieszta ,kevés toli)túlélő,tábornok,tudos,gazdálkodó,vándor,varáz sló,tolvaj,harcos,kereskedő-be.....

Egy kezdő orit bárki bármikor szétkap. Szerinted reális lenne, ha te aki 2 hónapig ülsz 200 hekin levernéd Tuvalut vagy bárki utána következőt a 10-esével? Ne röhögtess... Ha nagyvadra mész, készülj fel, de ne várd el, hogy egyenlő leszel vele... Reális lenne valami extra jutalom a 9-dik személyiség után

All times are GMT +1. The time now is 20:23.