Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Szövisegítség földszerzésnél. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1202)

Solaris 12-17-2006 11:36

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 56484)
ne 10%-ot vegyetek alapul,mert nem annyi a föld részesedés!!
77hekiből kaptam 12hekit ez nekem nem 10%-nak tűnik!!

...és csak 1 támadó volt +te?

Solaris 12-17-2006 11:40

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 56478)
Lehet nem menne át, de én azt a verziót támogattam:)
Úgy nem tetszik a dolog, hogy a seregindítók egyformán részesedjenek.

Akkor meg javaslom h egy konkrét példával együtt részletesen fejtsd ki a véleményed és ha Ati benéz akkor majd elmondja a véleményét.
Jelenleg úgyis azt mondaná h nem lát konkrét javaslatot amit megfontolhatna.

Killer 12-17-2006 11:48

Quote:

Originally Posted by Solaris (Post 56490)
...és csak 1 támadó volt +te?

nem a szövi minden tagja részt vett a támadásban.de szerintem a mostani rendszerben mindegy mennyien megyünk a részesedés szempontjából!

Synkel 12-17-2006 11:53

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 56497)
nem a szövi minden tagja részt vett a támadásban.de szerintem a mostani rendszerben mindegy mennyien megyünk a részesedés szempontjából!

Tényleg mindegy. A kísérő seregek adott %-ot kapnak a földből, nem teljes szövi megy, akkor a támadónak jut több föld.

Killer 12-17-2006 11:58

azért elég furcsa szerintem,hogy a mostani rendszer átdolgozása folyik és a jelenlegi elosztással sincs tisztába jópár ember!!:D
ez számomra azt jelzi,hogy nem igazán érinti őket a dolog,mert ha résztvettek volna mostanában szövitámadásban ami földre ment akkor talán tudnának az elosztási rendszerről 1-2 "apróságot"!!:D

Solaris 12-17-2006 12:27

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 56502)
azért elég furcsa szerintem,hogy a mostani rendszer átdolgozása folyik és a jelenlegi elosztással sincs tisztába jópár ember!!:D
ez számomra azt jelzi,hogy nem igazán érinti őket a dolog,mert ha résztvettek volna mostanában szövitámadásban ami földre ment akkor talán tudnának az elosztási rendszerről 1-2 "apróságot"!!:D

....ha esetleg rám céloztál volna akkor megnyugtatlak tisztában vagyok a jelenlegi elosztással...

Az h a 10% honnan került elő nem tudom nekem ez rémlett.
Viszont nem állítottam azt h biztos h így van. Minden hozzászólásomban példákat vettem alapul. Így a 10%-ot is...

Xeper 12-17-2006 12:38

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 56502)

Őszig 4 seregesből álló szövit vezettem, és a segítő seregek fix 10%ot kaptak. Volt egy 17 sereges ütésünk is, amit úgy állítottam be sikeresen, hogy mindenki ugyanannyit szerezzen (pedig 5-5-4-3 tábornokunk volt) -tehát jól számoltam a 10%-kal :)
Furcsállom, hogy azóta változott a részesedés bejelentés nélkül (gondolom hogy az "Ezen kívül rengeteg apró javítás, amik észrevehető változást nem okoznak."-ba nem fér ez bele :) )

Killer 12-17-2006 13:37

fosztásnál fix 10% az bizti,de a föld az nem.

Kubbi 12-17-2006 13:56

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 56522)
fosztásnál fix 10% az bizti,de a föld az nem.

Akkor mennyi, ha nem 10%?
De az szerintem a lényegen nem változtat. Csak nagyobb % kellene, a jelenlegi helyett. :)

Viz 12-17-2006 23:32

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 56510)
Őszig 4 seregesből álló szövit vezettem, és a segítő seregek fix 10%ot kaptak. Volt egy 17 sereges ütésünk is, amit úgy állítottam be sikeresen, hogy mindenki ugyanannyit szerezzen (pedig 5-5-4-3 tábornokunk volt) -tehát jól számoltam a 10%-kal :)
Furcsállom, hogy azóta változott a részesedés bejelentés nélkül (gondolom hogy az "Ezen kívül rengeteg apró javítás, amik észrevehető változást nem okoznak."-ba nem fér ez bele :) )

3 tábornokot honnan szerzett?:D

All times are GMT +1. The time now is 23:26.