![]() |
Quote:
|
Ez Aból, mert pojén:)
Helyezés: xxx Érték: yyyyy Ave 5 amatör résztvevövel felálló szövetségünk,keres játszó társat. A feltétel: 1.jól beszélj Hottentottául,ez nagyon fontos !!! 2.KiEmeltFelsöfokú óvodai végzettség. 3.17 másodperces szakmai gyakorlat(bármilyen szakmábol megfelel) Ha magadra ismertél akkor -126735 gumifa pálcika befizetése ellenebén a kiadoban leadhatod a tinta foltos jelentkezésed. Ave |
A Két Ave nem tetszik ;) De különben jó. :)
|
'hello!
Diszkréten meg kérdezném... :D hogy nem -e akar vélem szövetségbe lépnie! :D félelf tulélő várja kereséseteket!!!' Remélem nem magyar az illető :) |
hottentotta:)
|
Érték: 33778
Hali! Szövimbe 4. tagnak erős hadist és tolist keresek, de ha egyben mindkettő vagy annak örülnék a legjobban. |
Helyezés: 157
Érték: 18981 Üdvözlet Hódítósok,és kellemes karácsonyi ünnepeket! A szövinkben 1 hely kiadó,csak harcosok jelentkezenek.min4000 elit.élőhalott sajna nem kell. 5. szintű a srác,majd leigázza vki:D |
Quote:
Látjátok, Ő tudja kit akar: Harcosokat:D :D :D :D |
Régen feladtam egy hirdetést kiváncsiságból, csak, hogy lássam ki ír rá:
Keresek meglévő szövibe hulla túdós harcost, vagy törpe varázsló varázslót. Írtak páran, hogy ők jönnének, de amikor írtam, hogy viccelek, akkor kicsit megsértődtek. Aztán írt valaki, hogy biztos elírtam, de ha csak vicceltem, akkor töröljem, mert bünti jár érte. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:36. |