![]() |
sztem 5. szinten mindegy mivel toliskodsz. utána szöviben jobb a félelf mint a sima elf de a félelf könnyen komoly veszteségekbe szakad bele:D
mondjuk még nem voltam toli de amit szövetségesek alatt tapasztaltam elf lennék |
Aluka előtt mindig leviszem:D , mert soká leszek gépközelbe és ne vesszen kárba.
|
Hmmmm... De a...
Szecsa És Kisbér.
Én azt mondtam 1 nagyon jó szövibe félelf... Félelfel az oriást is kilehet csinálni.... És elösször a varist kell kicsinálni. Na meg az is ott van hogy ha a félelfet akarják támadni akkor rákell menni 1 hullára majd épitteni korházat azt üssenek :D azt amikor már csak 1-10 ember pusztul meg akkor lebontani a korházat :D és igy ellehet vele lenni 1 kicsit :) Én ezt tapasztaltam. De aki akar cáfoljon meg. a Kezdő orinak Gnom. |
Quote:
|
Quote:
mondjuk ha tolisról van szó, akkor az óriás kiesik :D |
Quote:
én kezdönek Gnomot mondok mert pl 600 hekin 100 barak 100 torony 1 szövit kivédd mivel a gnomnak ha 10% a tornyo akkor jobban védd... De mind1 ... Elf-et meg kitekizik ha nincs sok tolija akkor mi a jobb ??? Oriás is jó de láttam már hogy tekiznek ki 1 oriást :D Na mind1 ... Sok Sok okos. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
óriást is tekizik persze:D az én 5. szintes óriásomat is tekizik de aki tekizik amellé bemegyek 3 sereggel naponta 2-szer és addig amíg nem hagyja abba. sajna nincs szövisem aki toli. DE egy óriást nehezen ütnek akkor is meg:D |
Quote:
De ez Elf vs Félelf... amint már montam Ha jó a szövi akkor félelf ha átlagos akkor elf. De kell tudni felépitteni is. félelf 40% lakitekije jó a elf toli vari elleni 20% is jó szal majd kitapasztalja kinek mi kell. leirtam a véleményem aki ad rám az ad aki nem az nem . |
All times are GMT +1. The time now is 11:27. |