![]() |
Quote:
5-ös meg azért kell, hogy legyen valami "biztosíték", nem kell fizetni érte, de legyen viptag múltja. |
Quote:
3: azért kell a védelem, hogy ne lehessen visszaélni avval, hogy bármikor visszahozhatom ha a haverom bajban van. 4: igazad van, a pontlistában maradjon a helyhez kötött áruk katonák menjenek el a kapacitás felett. 5: nem vagyok beépített és gazdaságis sem (habár a kk azt is csinálja). egy bejegyzéssel feljebb válaszoltam rá, hogy miért tartom szükségesnek :) |
nem arra akarjuk bevezetni a mélyszabit, hogy egy beszorult országot ne kelljen törölni, ha kell még, hanem át lehessen haladni felette egy másikkal ami élő, és addig legyen mélyszabi? jah: és egy csoportban csak egy db országod lehessen mélyszabizva, bár ez a szomszédos csoportokban lévő országok, és az összesen kettő mélyszabis kitétellel, amit felvetettem értelmét veszti :D
|
Quote:
Viszont el kell tűnjön a pontlistáról. Ne legyen egy pontlistán két egybekapcsolt ori. Vip körökhöz nem feltétlen ragaszkodnék |
Quote:
|
Quote:
Szóval érmének 2 oldala van -általában :D:D |
én sem látom semmilyen értelmét ennek, mivel a "beragadt" ország le tud mondani a személyiségeiről.
viszont ha be lesz vezetve, akkor a B-ből ne lehessen fordulni, ha az A-ban levő ország van lefagyasztva. |
Quote:
az A-ba tud fordulni, mintha a másik ori ott sem lenne |
Quote:
|
Quote:
és tényleg csak olyannak járjon, akinek több orija van, sőt, tulajdonképpen az is logikus, hogy csak kis kék számos orival rendelkező játékosok használhassák, hiszen ott van mire hivatkozni |
All times are GMT +1. The time now is 20:18. |