![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az a csaló, aki ilyet csinál, spec. nem személyesen rád gondoltam, nyugi.:) |
Quote:
|
Örömmel látom h azért a "már megbeszélt módosítások"-at is lehet módosítani annak ellenére h kezdetben az általános vélemény az volt h "miért nem korábban szóltál bele...stb"
Csak az A szint védelmében szólnék. Igen is élvezhető v élvezhetővé lehet tenni, bár a mostani módosítás némely része (a több sereges alulról...téma. Remélem ebben is lesz változás.) az A-ra kölönösen nagy (sztem rosz) hatással van. Ennek ellenére a 30% teljesíthető és igen is legyen kötelező mindenkinek. |
A többsereges alulról sztem sokkal jobban érinti az alsóbb csopikat, mint az At mert Aban azért nem tudsz egy orit többször is beverni egyszerre, azért szinte mind be van védve. Így viszont a kitáadt ori kap valami védelmet hogy 8szor nem verik be.Az egyetlen lehetőség a földleadás, amit nemigen kéne támogatni. Mondom ezt úgy hogy mindenki láthatta mi történt, 1A eseményekben. Te olvastad Solaris?;) :D
|
Quote:
kicsit negatív hatása van az ütési rendszer átalakításának, de tényleg meg lehet csinálni A-ban 30%-ot. De aki nem akar felmenni miért legyen erőltetve? |
Ennek mi köze ahhoz amiről a szavazás folyik?
|
Quote:
teljes szerint átlagos kedd du van. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:59. |