Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Javaslatok élesbe rakása... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1131)

Ati 12-04-2006 15:38

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50443)
Monro Drága, akkor neked is elmondom, mint azt már párszor megtettem...
Nem az zavar, hogy Xepi, Arra, Fegya, Gyerek, Ati, vagy az én javaslatom nyert, vagy nem nyert.
Engem az zavar, hogy 15 ember döntése volt ez!!!!!

Ez többezer ember döntése volt. Azoké is, akik nem akartak részt venni, mondván, hogy majd más eldönti helyettük. Mindeki tudott a fejlesztésekről, ha valakii úgy döntött, hogy nem szeretne részt venni a megbeszéléseken, csak a végeredményt fogadja majd el, akkor természetesen ez is érthető.

Ezzel kapcsolatban nem fogsz tudni semmiről meggyőzni, erre a témára nem vagyok nyitott.

Szecsa 12-04-2006 15:41

Quote:

És szeretném, ha ezt valahogy a jövőben -ha már Ati kikéri a véleményünket- minél nagyobb hallgatottság, és szavazóközönség tenné!

S ezt hogy szeretnéd elérni?
Ez csak kifogás, szerintem.
Azok a jatekosok, akiket erintettek ezek a dolgok, szerintem 70%-ban tudtak errol a dologrol. (Hozzateszem, hogy ez a szam szerintem meghaladja a 100-at.)
S hogy miert nem szavaztak, azt nem tudom.
De hogy akarsz ennél nagyobb "hirdetest" adni, hogy "gyertek emberek, itt egy szavazas van!"?!
Ugy erzem, hogy csak szeretned, hogy tobben szavazzanak, de az embereket megvaltoztatni, Te sem tudod.

Kisbér 12-04-2006 15:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50444)
Ez többezer ember döntése volt. Azoké is, akik nem akartak részt venni, mondván, hogy majd más eldönti helyettük. Mindeki tudott a fejlesztésekről, ha valakii úgy döntött, hogy nem szeretne részt venni a megbeszéléseken, csak a végeredményt fogadja majd el, akkor természetesen ez is érthető.

Ezzel kapcsolatban nem fogsz tudni semmiről meggyőzni, erre a témára nem vagyok nyitott.

Ha nem, hát nem...! Akkor töröljük a topicot :D

Synkel 12-04-2006 15:42

Quote:

Monro Drága, akkor neked is elmondom, mint azt már párszor megtettem...
Nem az zavar, hogy Xepi, Arra, Fegya, Gyerek, Ati, vagy az én javaslatom nyert, vagy nem nyert.
Engem az zavar, hogy 15 ember döntése volt ez!!!!!

És szeretném, ha ezt valahogy a jövőben -ha már Ati kikéri a véleményünket- minél nagyobb hallgatottság, és szavazóközönség tenné!

Ezt asszem többen is szeretnénk, de erre nem az a megoldás, hogy feleslegesen agyaljunk, mert úgyis kevesen leszünk szavazáskor.
Akit nem érdekel az egész azt nem érdekli, és én senkit nem akrok azzal nyaggatni, hogy gyere már, és szavazz arra amire én

Kisbér 12-04-2006 16:02

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 50448)
Ezt asszem többen is szeretnénk, de erre nem az a megoldás, hogy feleslegesen agyaljunk, mert úgyis kevesen leszünk szavazáskor.
Akit nem érdekel az egész azt nem érdekli, és én senkit nem akrok azzal nyaggatni, hogy gyere már, és szavazz arra amire én

Jóvan... :)
Meggyőztetek... :)

All times are GMT +1. The time now is 18:30.