![]() |
Quote:
Úgy veszem ki ebből a beírásból, hogy akkor már a kék 11-es fog érni valamit a szemedben. :) |
Már valahol írtam, de talán nem árt megismételni...
Tuvalu játszott top klánban (macskafogo) és egyértelmüen szellemi vezére volt ennek a klánnak. Rengeteg trükköt alkalmazott először az 1A-ban. Aztán jött a körbejárás. Itt is volt emlékezetes cselekedete. 15% malusszal azért nem olyan egyszerű 1000 kör alatt továbbjutni. A malusz megszüntetése után tényleg könnyű dolga volt. Ebből az időszakból én azt értékelem nála, hogy minimális időráfordítással teljesítette az 1000 körös továbbjutást. Nekem ez sokkal több időráfordításomba került... Nem ide tartozik, de Lemuban egyénileg és szöviben is volt első helyezett, ami gondolom, szintén nem semmi. |
Quote:
|
A régiek közűl még nem említettétek Arthúrt (A vár melynek neve Aaaaaa... (#293))
Az 1A első top klánjának (Világverő) volt a vezetője. |
Quote:
Ő csak egy példa volt,mert valaki a híres játékosok közé sorolta. Így maximálisan elfogadom. Ha valaki egy ország vezérét híresnek tart, ésszerű lenne megindokolni, hogy miért. Szerintem :) Ha arról van a szó, hogy felverte magát A-ban a top 10be + tagja volt a topklánnak, más csopikban volt top 1,2,3,4 (mindegy)... nos :( erről nem tudtam, mert mindenki csak a kék 9essével volt elkeveredve (most azt sem tudom hányasa van, mert már megint az 5. szinten látom) és az engem abbszolút nem hat meg. Az már más tészta, ha az évek folyamán megjárta a csúcsot és megunta, majd úgy gondolta, hogy megforgassa párszor az orit mielőtt ismét a csúcsra tör... szal az más. Mégegyszer elnézést. Rosszul informált voltam. Neked meg köszönöm a felvilágosítást. |
Quote:
Ezt érdemes végignézni kicsit nosztalgiázni... Csak kiemelnék párat, akik annak idején játéktudásuk miatt híresek voltak: - Grimne :D - aki akkor volt hódban szinte biztsan tudja, hogy milyen volt :) - Anakonda - Kraye World - L.O.W.S. 2 :) - Hogy megemlítsem Judit-ot is :) - és még sokan mások erről az oldalról :D Ahogy elnézem nem túl sokan vagyunk már játékban ezekből az időkből... :( |
Quote:
Bull-Dog volt Anakonda országa ha jól emlékszem. de megemlíteném még red+ -t és KWS-t (Ergonomia?) abból az időből |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Sajnos, nem tudom a címét. Talán a régi külső fórumon volt rá egy link. Arra határozottabban emlékszem, hogy ugyanott volt, ahol régi, elmentett fórumrészletek voltak olvashatóak. Például Kacsa fórumos dühöngése áthelyezése előtt. |
All times are GMT +1. The time now is 17:13. |