Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   ANARCHISTA klánszint! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1126)

Never 12-03-2006 14:24

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 49823)
sztem max 5 orija lehessen mindenkinek nem szk-ként, szk-ként meg mind1 mennyi

Nem szk-ként had lehessen már 10 ori :)

Never 12-03-2006 14:25

Quote:

Originally Posted by bari (Post 49825)
És mi lenne, ha csak 1 orit vihetnél föl?
Kialakulna a rendes szint, és itt meg lehetne mutatni, ki mit tud, ha csak 1 orival játszik :)
És teszem azt, lehessen cserélni az orit, bármelyik D- s lépésszintet elért orival

Bari,de most az a cél,hogy egy anarchista klánrendszer alakuljon ki,nem az,hogy legyen még 1 "A".

Peter 12-03-2006 14:25

Az ötlettel egyet értek, és tetszik is. :)
Azonban én Ardennel értek egyet, tehát semmiképpen se legyen több, mint 3k heki a fellépési föld maximuma. (aki akar bontoson csak be...)
A topkörhöz nem tudok még érdemben hozzászólni, de gondolkodom majd rajta.
A 3. dolog pedig, azt az ötletet támogatom, miszerint egy embernek egy klánban lehessen, akár több orija is.

Arden 12-03-2006 14:26

ne rontsuk már el a a csopit alapból :P
5k heki is bőven sok sztem.
aki akar oda lépni,az 10-15k hekiről is be fog sztem bontani,mert ott még eléggé messze van a fordulástól,viszont ebben a csopiban remélhetőleg aktív,jó játék lesz :)
és támogatom a korlátozott számú aktív ori és korlátlan SZK ori ötletét.

hulla 12-03-2006 14:26

Quote:

Originally Posted by Never (Post 49826)
Nem szk-ként had lehessen már 10 ori :)

minenkinek full saját klán magyarán mondva? akkor elvesztené a szövis élményét a dolog:(

Arrakis 12-03-2006 14:26

Alapvetően az ötlet tetszik, anno is mondtam, hogy mennyivel jobb lenne a D így, s most is mellette állok.
De abban nem vagyok biztos, hogy ha fellép vki, aki a Hban telenyomta az oriját, akkor az nem fog felkúszni fellépési hekiről marha magasra, s nem lesz ugyanaz 3 hónap múlva a Dben, mint most, csak klánrendszerrel. Ez az egy aggályom van, hogy nem hogy egyenlő esély nem lesz, de e miatt értelme sem lesz elkezdeni a játékot anarchiában, vagy akár megkeresni vmi kódot, hogy a Dben játszhasson vki.
Persze az anarchista sosem az egyenlő esélyről szólt, de attól hogyan lesz jobb a játék ott, ha az egyiknek lesz 20 klánja, ami egymást üti, a másik meg szerencsétlenkedik majd az alján, kicsi földet összekapar magára, mire a 20 klánból 80 lesz, s 1 hekire ütik le szerencsétlent:D
Szóval ez azért nagyon nagy túlkapás lenne véleményem szerint, valami korlátokat, szabályokat is ki kell találni hozzá, hogy egyáltalán értelme legyen, mert így az eddig megfogalmazottak csak annyit biztosítanának, hogy a D lemenne, a H fel, s klánrendszerrel játszaná mindenki ugyanazt, mint eddig.

Steve 12-03-2006 14:29

Ha vkinek nagy táporija lesz az nagyon nem fog tudni majd vele ütni, mert vagy messze lesz a kis klánoktól vagy ha egyfősbe nyomja akkor a létszámkülönbség lesz a gyenge keresztmetszet.

A mostaninál csak jobb lehet, szal hajrá:D

Never 12-03-2006 14:29

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 49830)
minenkinek full saját klán magyarán mondva? akkor elvesztené a szövis élményét a dolog:(

Hulla,nem hinném,hogy mindenkinek egy teljes klánja lenne.Aki jáccott már A-ban,az tudja,hogy egy klánt normálisan megszervezni nem kis munka,főleg,ha az egészet 1 ember irányítja.

Arrakis 12-03-2006 14:29

Fellépési korlát sztem a túlbonyolítás elkerülése véget mint bből az aba, 2400 heki..

Peter 12-03-2006 14:29

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 49830)

szerintem ugy értette, hogy aki akar 10et...
de nem kötelezöen, szoval nem veszne semmi el a szövis élményböl :D
(már aki azt szeretné)

All times are GMT +1. The time now is 23:48.