![]() |
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ha egy ori napi többször beüt több sereggel, és ezt csinálja pár napig, akkor ez nem szabályellenes? Pl. napi 4x 5-6 sereggel foszt vagy mészárol 4-5 napig. Ezt megteheti a szabályok értelmében? Ha benne van a súgóban, bocsi, csak nem találtam(de hol van akkor benne?). |
Quote:
Jelentsd a supportnak! Ez mindig egyedi elbírálás alá esik... |
Quote:
|
Köszi a válaszotokat. Mindketten nagy igazságot mondtatok.
Igazából cselesen kérdeztem, mert én teszem ezt. De bármikor velem is megtehetik(ezt kétlem, de lerengethetnek, stb...). Végülis azért csinálom, mert várom a szövitársaimat, és ezért szabira mégse mennék. A hírnév megy felfelé. Ez az egyetlen okom. És kérdezősködtem, hogy ezért jár valami hadügyi bíróság ellenem, vagy sem. Az illető(k), 320 hekin tartanak 3-400 lovast, stb... Tehát akkor nem jár érte semmilyen tiltás? Vagy nincs biztos válasz, csak a support? |
Quote:
|
Quote:
Velem is ezt csinálták annak idején (most nem ezért csinálom, hírnév miatt). Akkor bosszankodtam, de fórumra ragadtam, meg súgó, újra regeltem más néven, és ha tudnám ki tette, még meg is köszönném, hogy gallyra vágták az orimat. Legalább megtanítottak játszani. A többit a szövivel tanulom. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De csak úgy mészárolgatni nem szép! |
Quote:
A morál csak akkor kell, amikor harcolok, de ki tudja, hogy mikor keveredik az ember bajba. Nem árt, ha ott 3 nyil van felfelé. Nyilván nem csak a hírnév miatt. Amikor elkezdtem, a kati morálom 60% körül volt. Pattantam 4x kb. Most 100 és 3 nyil fel. Mégis csak jobb nem? A kérdés még aktuális: De akkor mit csináljak? |
All times are GMT +1. The time now is 20:15. |