Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   nem értett dolgok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1106)

erdeklodo 12-27-2006 10:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 60480)
Idézet a súgóból:

" A második és első szinten egy plusz feltétellel bővül a fellépés illetve 5. szintre való fordulás: minimális föld. Ez minden ország esetében egyedi érték, a valaha mért legnagyobb földterületed 85%-a. Ha országod területe ez alá esik, akkor a fellépési feltételeknek nem felelsz meg, és országod területét mindenképpen növelned kell."

DE nem volt az életben se nekem 2.on annyi hekim.Kindig is 2000alatt volt.
Egyedül A-ban van nekem több mint 2000hekim egyedül.
Én meg 2ról akarok fordulni és soha nem volt 2000hekinél több területen.
Mindig alatta volt jóval

erdeklodo 12-27-2006 11:01

más téma

2.on egyszer újráztam,de akkor is mint most mindig is 1000valamennyi hekim volt.Nem ütöttek le fentől nem fedeztem fel oda.Erre meg ideir nekem ilyen kis aranyos 2953hekit.
Ennyi hektárt 1/A elött életemben nem láttam nemhogy 2.on

Synkel 12-27-2006 12:19

Akkor meg viszont télleg nem értem.

erdeklodo 12-27-2006 13:38

én sem.s tudod mi a vicc?a szövitársaimmal a 4.szint óta!!!!együtt haladok.nekik rendben van a minimális heki.néha bontottuk fel pár napra mikor kellett mf védelem.vagy le kellett szabizni.Illetve a itt a 2.szinten volt olyan,hogy volt egy kötözködö klán aki miatt a szövi 1tagja leszabizott másodmagunkal meg lebontottuk az összes épületet mert nem volt meg az 500kör az újrainduláshoz és a lista legalján vártuk a körök meglétét s újraindulva csatlakoztunk a leszabizotthoz ahonnan kezdtük a 2.szintet.De mindig együtt haladtunk igy mindegyikünk orijának csak jóval 2000alatti hekije volt.Nekem van az A-ban sok ezer hekis orim,az ottani feltételeket teljesítettem is.Erre meg itt a 2.on meg nem tudom mitévő legyek mert a rendszer volt szíves közölni,hogy ugyan már szedjek össze 2953!!! hekit:(,hogy lefordulhassak 5.re.Mindezt ugy,hogy még a 2000et se léptem túl itt soha.
Sőt anno mikor az első orim felment A-ba,innen 2ról még annak is bőven 2000heki alatt voltak a területei itt 2.on.

Szóval elárulhatná nekem valaki miért kér a rendszer tőlem ekkora minimális területet itt 2on?Mikor a szövimmel a 4.szint óta együtt haladva voltunk,s mindannyiunk maximális területei 1000valamennyi heki volt.

Gepard 01-02-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 60480)
Idézet a súgóból:

" A második és első szinten egy plusz feltétellel bővül a fellépés illetve 5. szintre való fordulás: minimális föld. Ez minden ország esetében egyedi érték, a valaha mért legnagyobb földterületed 85%-a. Ha országod területe ez alá esik, akkor a fellépési feltételeknek nem felelsz meg, és országod területét mindenképpen növelned kell."

Quote:

Originally Posted by erdeklodo (Post 60481)
DE nem volt az életben se nekem 2.on annyi hekim.

Sziasztok!

Én egyelőre új vagyok ezen a fórumon.
Mindenesetre Ati szavaiból azt olvasom ki, hogy nem a második szint, hanem a valaha mért legnagyobb terület a mérvadó. De mivel mostanában nem játszottam ezért lehet, hogy nem jól értem.

Más:
Tegnap gömböztem egy orit, utána tk-ban olvastam, hogy valaki ütötte az országot, eddig nincs is gond. Ma meg azt látom, hogy védelem alá került, ez mitől lehet?

Goldy 01-02-2007 14:53

Quote:

Originally Posted by Gepard (Post 62204)
Tegnap gömböztem egy orit, utána tk-ban olvastam, hogy valaki ütötte az országot, eddig nincs is gond. Ma meg azt látom, hogy védelem alá került, ez mitől lehet?

újraindult

Gepard 01-02-2007 14:55

Tehát ha jól gondolom akkor nem sokkal a fellépése után üthették, mert szinte ugyanott van most is mint tegnap.

Remedy 01-02-2007 15:48

Quote:

Originally Posted by Gepard (Post 62208)
Tehát ha jól gondolom akkor nem sokkal a fellépése után üthették, mert szinte ugyanott van most is mint tegnap.

Nem, mivel csak 500 eltelt kor utan tudsz ujrazni

Gepard 01-02-2007 15:55

Na akkor súgó rulez.:) :)

Croissant 01-02-2007 16:03

Quote:

Originally Posted by Gepard (Post 62224)
Na akkor súgó rulez.:) :)

Előbb-utóbb minden út oda vezet :)

All times are GMT +1. The time now is 23:52.