![]() |
Szerintem aki a fellépési max fölött szabira megy, annak fogyjon a földje. Nem késleltetve, nem aktív körökhöz kötve, hanem azonnal. Bármilyen könnyítés ebben az ügyben azt eredményezné, hogy az 5-dik szintek topjában továbbra is be tudnak tokozódni messze a csoporttól a szabis orik, aztán nézheti mindenki a fellépési esélyeit...
Van viszont egy probléma, mégpedig a topos morálesés. A módját nem tudom egész pontosan, de ebben majd felokosítanak mások. Ha üres az ori, és pl csak termelő épület van benne, akkor nem esik a közmorál? Más variációt ugyanis nem tudok elképzelni, hogy némelyek rohadt sok topkör után is vígan elvannak az első helyeken 40-60 körre mindenkitől, és még szabizniuk sem kell. Szal ebben az ügyben lehetne lépni valamit, ez a fellépni akarókat nem érinti, mert nekik akkor kezdődik a topszámítás meg a morálesés ha elérték a fellépéshez szükséges minimumot. |
Építkezik vissza simán.
Körönként 1 barakk vagy 1 ház gyullad. Ezt pedig visszaépíti azzal, hogy vesz a piacon nyersanyagot. De ha pl. nincsen barakkod és üres területen élnek az embereid (6-7x több üres kell mint ház), akkor nem tudnak mit felgyujtani :) |
Értem. Ezzel akkor is kéne csinálni valamit, mert tényleg elég komoly hézagok vannak az 5-ös csopik topjaiban. Kb mint A-ban de ezeket a hézagokat még lefokozásal se tudod áthidalni:)
|
Küldesz egy top20 mezőnyt ebből a csopibol privibe itt? :)
|
All times are GMT +1. The time now is 16:14. |