Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Több sereggel alulrol - szinte lehetetlen? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1093)

Reaktor 11-29-2006 19:31

Quote:

Originally Posted by director (Post 47857)
értem, tehát én láma vagyok:) na sziasztok:)

Hát nem szeretnék senkit megbántani, de aki full sereggel kitámad, vállalva azt, hogy sok sereggel beverik, és aktívan a játék adta lehetőségekkel nem próbál a soksereges támadás ellen védekezni, csak abban bízik, hogy hajnalban nem veszik észre az bizony az én szememben Gyenge játékos.

Ha észreveszik menjen csak a lista alja felé.

Never 11-29-2006 19:32

Quote:

Originally Posted by director (Post 47864)
klánütni ugyanúgy tudsz, mint eddig, nem? az egyéni ütések sem csökkennek összesítve olyan sokat.. ha pedig hozzávesszük a korábban említett 1. pontot, akkor tök ugyanott leszünk, mint most, csak lesz benne logika is. jó, néha gondolkozni is kell majd, de nem ez a lényeg a hódban? :P

Én eddig is láttam benne logikát,de lehet,hogy én vagyok a hülye :)

director 11-29-2006 19:33

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 47866)
Hát nem szeretnék senkit megbántani, de aki full sereggel kitámad, vállalva azt, hogy sok sereggel beverik, és aktívan a játék adta lehetőségekkel nem próbál a soksereges támadás ellen védekezni, csak abban bízik, hogy hajnalban nem veszik észre az bizony az én szememben Gyenge játékos.

Ha észreveszik menjen csak a lista alja felé.

az ott egy példa akart lenni, tényleg nem a legjobb, viszont ez fordul elő a leggyakrabban

director 11-29-2006 19:35

Quote:

Originally Posted by Never (Post 47867)
Én eddig is láttam benne logikát,de lehet,hogy én vagyok a hülye :)

eddig nem tudhattad biztosan, hogy a második sereged hogy üt be, most meg biztosan tudod. ez nem logikusabb?:)

Never 11-29-2006 19:43

Azért az esetek többségében lehetett tudni.Inkább úgy kellett volna megváltoztani,hogy ha a beütés pillanatában a pontlstában alatta vagyok a célnak,akkor minden seregem,mindenképpen alúlról üssön.Ez is teljesen logikus lett volna.

Solaris 11-29-2006 19:43

Gondolkozni eddig is kellett. És logika is volt benne.

de értelmetlenné vált h többen menjenek 1 orira.
2 sereggel még lehet számolni, de többel nem.
Ha lenne tapasztalatod az A-ban nagyobb ha-n akkor tudnád...

Synkel 11-29-2006 19:43

Quote:

Originally Posted by director (Post 47869)
eddig nem tudhattad biztosan, hogy a második sereged hogy üt be, most meg biztosan tudod. ez nem logikusabb?:)

De igen, logikusabb. Nem jobb, de logikusabb.
Ha eddig azon múlt az ilyen, hogy az ori gazdája benn volt-e az oriban épp, vagy nem, akkor miért nem lehetett olyanra módosítani, hogy akár benn van, akár nincs, az össze sereg alulról üt? Ez logikus is meg jó is. Szerintem

Solaris 11-29-2006 19:45

nem tudom ez a bizonytalanság mikor és kinél ütötte fel a fejét, ugyanis én minden esetben tudtam számolni h felfelé v lefelé érek be.

...és úgy is lett.
Szval nekem a régi rendszer nem volt kiszámíthatatlan.

Solaris 11-29-2006 19:47

teljesen 1et értek.

A támadó seregnek 1xre kellene beérnie...

Never 11-29-2006 19:53

Amúgy az eseménylistában másodpercre pontosan akkor üt be a több sereg,tehát nem is értem ezt a változtatást.Hogyan tud a második sereg már felülről ütni,hogy ha ugyanakkor üt be,mikor az első? :)

All times are GMT +1. The time now is 06:27.