![]() |
Quote:
Meg arról is :D Annyit nyújtanék, mint Remy :D |
ja az:D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
A szabálymódosítások összességében egyértelműen nehezíteni fogják az életem, de ennek ellenére tetszenek.
Már most tudja a rendszer, hogy nem sokat ütögettem, mindig a felfedezés ment. Kicsit sajnálom, hogy az előző szinten foglalással szerzett földet le kellett adnom aztán meg felfedeztem. Mostantól sokkal jobban be kell védenem, mert mindenki bekeményít majd és ütni fognak a földért. Ki kell fejlesztenem a seregem gyors lecserélésének trükkjeit(sok pénz). Az épületek gyors oda-vissza cseréje még megoldatlan(őrtorony<->barakk). |
[*]A fellépési határ fölött szabadságon levő országok területe körönként 1 hektárral csökken. A csökkenés megáll, amint az ország szabadságról visszalép a játékba, amint a fellépési határt eléri, vagy amint a pontlistából kiesik. Először az üres területek vesznek el, ha ez nincs, akkor a meglevő területek közül 1 hektár körönként véletlenszerűen.[/list][list]
HA én elmegyek nyaralni es vagy 650 hekin. Miert kell hoyg veszitsek hektart??? Nem extrem helyen vagyok. A megoldás szerintem ha vk ia fellépési határ felett van x% kal az veszitsen! |
Quote:
|
bocsi, de nem tudok egyetérteni azokkal, akik a földvesztés ellen vannak a fellépési limit fölött... ha szintet akarsz lépni, úgyis elvesznek azok a hekik.
|
ha lemondok 1 személyiségről, megmarad a kék szám a nevem mellett?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:29. |