Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   esemenylista kibovitese (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1080)

Monaco 11-29-2006 17:14

Támogatom az ötletet :) Azért is mert szeretem számolgatni hogy menyi tekit loptam :)

Xeper 11-29-2006 18:11

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 47662)
de minek 2 esemenylista? ha a hadis akciom esemeny, akkor a foldrengetesem is az. meg igy lehet latni a pontos idorendi sorrendet. sztem a kulon listat ati elvetne. 1szerubb a mar meglevobe 1szeruen nehany uj tortenest beleirni.

Azért kellene nekik külön fül, amiért pl a tolis információszerzés is külön van a varis infóktól -sokkal áttekinthetőbb lenne.

Smooth Scroller 11-29-2006 18:34

de a nyersivisszajoves a piacrol is 1ben van a hadis akcio vegeredmenyevel meg a tekieladassal, meg az infozas sikertelensegevel, meg az ellened iranyulo lopkodassal, stb. akkor miert nem fer oda a te lopkodasod, ha az ellenfele odafer?

Xeper 11-29-2006 19:44

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 47827)
de a nyersivisszajoves a piacrol is 1ben van a hadis akcio vegeredmenyevel meg a tekieladassal, meg az infozas sikertelensegevel, meg az ellened iranyulo lopkodassal, stb. akkor miert nem fer oda a te lopkodasod, ha az ellenfele odafer?

Én nem az ömlesztett eseményekről beszélek, hanem az események MENÜRŐL -ott jelenleg csak a hadi események vannak, s azt mondom, hogy lehetne külön fül az alvilágis és mágikus eseményeknek.

Smooth Scroller 11-29-2006 19:46

jaj, mar ertem! sry, csak nem esett le. igazad van.

akkor ugy gondolod, hogy a "regi esemenyek"-be siman bekerulhetne, de EMELLETT az esemenyek menube is uj ful alatt, igaz?

laziga 11-29-2006 20:11

Így még jobban tetszik:)))

NonSens 11-29-2006 20:45

Annyit fuznek hozza hogy epp a napokban emlitettem meg valakinek ezt a javaslatot nem tudom hogy tolem fuggetlenul jutott e eszetekbe vagy ilyen nepszeruek az otleteim, de ma mikor felvetettem en is kulon topicban eszrevettem hogy fel nappal megeloztetetk:) Mindenesetre feltetlenul szuksegesnek latom en is az esemenylista boviteset hogy minden jatekstilus egyarant ervenyesulhessen es jol jatszhato legyen.

Xeper 11-29-2006 21:24

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 47876)
jaj, mar ertem! sry, csak nem esett le. igazad van.

akkor ugy gondolod, hogy a "regi esemenyek"-be siman bekerulhetne, de EMELLETT az esemenyek menube is uj ful alatt, igaz?

Igen, így :)

Csokibácsi 11-29-2006 21:29

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 47816)
Azért kellene nekik külön fül, amiért pl a tolis információszerzés is külön van a varis infóktól -sokkal áttekinthetőbb lenne.

Na ez tetszik :)

Smooth Scroller 11-29-2006 21:30

Quote:

Originally Posted by NonSens (Post 47913)
Annyit fuznek hozza hogy epp a napokban emlitettem meg valakinek ezt a javaslatot nem tudom hogy tolem fuggetlenul jutott e eszetekbe vagy ilyen nepszeruek az otleteim, de ma mikor felvetettem en is kulon topicban eszrevettem hogy fel nappal megeloztetetk:) Mindenesetre feltetlenul szuksegesnek latom en is az esemenylista boviteset hogy minden jatekstilus egyarant ervenyesulhessen es jol jatszhato legyen.

nem tudom kinek mondtad, nekem mar vagy 1 eve motoszkalt a fejemben. gondoltam leirom, de eddig nagy tobbseggel tamogatva lett. remelem mielobb lesz belole vmi, de hat majd ati megmondja a tutit.

All times are GMT +1. The time now is 05:29.