![]() |
Ha ráérek én ott leszek most még fogalmam sincs mikor érek rá:)
De szerintem anonym lenne a jó;) |
Quote:
hisz már mindenki tudja ezt a szöveget:) komolyan Ati, ha meglehet a fórumba csinálni, vagyis beleírni a fórum forrásába, hogy Harcosok nevében egy automatice írás legyen minden párbaj topicban:) |
Ilyen drága párbajon még sose voltam! :D
Azért jó lett volna, ha a szavazáson a napokon kívül a kezdés, és a hossza is ott lett volna... Szerencsémre, már most is tudom a decemberi beosztásom, tudom, melyik nap hány órától meddig tudok párbajozni. De így nem tudok szavazni, mert még azt se tudom, reggel, vagy aste indulna a párbaj? :( |
Quote:
|
En delelotti kezdest javasolnek, elvegre tobb embernek szerintem szunete lenne pl.
Igy kialvas utan 10-11 ora magassagaban lehetne kezdeni...(nehogymar 8-kor kezdjek egy 9-kor kezdodo parbaj miatt :) ) |
Szilveszter kivételével, szinte minden nap ráérek csak valamire kellett voksolni, viszont én azt kérném, hogy ne anonym legyen, az első félórában szinte mindenkiről kiderül kicsoda, semmi értelme...
|
Quote:
|
Igen, anonymba még a közvetítés sem volt jó, mert nem tudtam ki kivel van. Szal sztem ne az legyen.:)
|
Sztem az ünnepek alatt egyik este nem lenne rossz egy ilyen nagy szabásu párpaj
|
Quote:
Most olvasom vissza,hogy ott a szinte:) Normálban is ott van szinte mivel sokan ismeretlen orikkal mennek:) kezdök/profik sok-sok sokan:) |
All times are GMT +1. The time now is 14:23. |