![]() |
Quote:
A kezdők hibája Q-ban ez a kis pénzérték... Én azt hiszem felül teljesítem... Azt viszont nem számoltad hozzá, hogy a piacon mennyi pénzt tart a nép:). Tudok pár orit, aki elég sokat tart:) |
Quote:
Q (lassú) csoport: 13.015.416 arany V (normál, freemail) csoport: 66.582.187 arany U (gyors) csoport: 87.179.264 arany |
Quote:
hogyan lehet beszüntetni ezt a helyet? Gratula... Én akkor le is lépek lassan:) |
na jó...
fő feladat, elintézni a katonapiacot, aztán jól leszek:) Azért kösz, hogy megnyugtattál...:) |
Quote:
|
Quote:
Be kellene szüntetni pedig, mert tárgyát vesztette a dolog... Na mindegy:D Túl nyugodtan válaszoltál:D |
Quote:
3-400 millától csak több lehet!!:D ja és normál csopiban nem lassú vagy gyors! |
liza menthetetlen. :)
ati, valld be, hogy direkt ugy intezted abban a csoportban, hogy az aru ne erkezzen meg a piacra, sot visszafele el is raboljak. mindezt csak azert, hogy ne lehessen vasarolni semmit es akkor vegre megnyugszanak a kedelyek. szoval valld be, hogy szovetkeztel arab terroristakkal a sivatagon athalado karavanok kifosztasa vegett, es a piac epuleteiben szemelyesen soporteted le a padlast. :D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:36. |