Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Karácsonyi licitálás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1054)

Pepa 11-28-2006 17:36

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 47403)
majd fűt a vérszomj:D a fűtési számlán megspórolsz egy kisszámnyi összeget;)

Vagy a napsütés, vagy a gyújtogatás:D :D

Atiii 11-29-2006 05:00

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 47404)
Vagy a napsütés, vagy a gyújtogatás:D :D

ööö..ezt nem értem???
A gyújtogatás még oké,mert magadra gyújtod a pincét azt jól van..na,de a napsütés a pincében még viccnek is rossz!!
A vérszomj az találóbb volt!!
Vagy még azt lehetne tenni,hogy az egyik ember ismidre löksz 36 kör szárazat és akkor kiszáradsz teljessen a licitálás végére és kampóó!
Nem lesz új sorszám,de te se leszel:D :D :D

Aliana 11-29-2006 05:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 47273)
Igazából azért töröltem azt, mert rájöttem, hogy az eredeti beírás lényege az akart lenni, hogy miért nem karácsonyra vannak meg az új számok, mint karácsonyi ajándék.

És most tök rendes leszek, emrt erre is válaszolok. :D

Azért, mert a licitálás aktív részvételt igényel, nézned kell, hogy a kedvenc számodra nem licitáltak-e rá, ha igen, akkor dötneted kell, hogy rálicitálsz, vagy hagyod az egészet, esetleg megpályázol inkább egy másik számot. Az ilyen figyelgetésekre és döntésekre az ünnepek alatt a többség sokkal jobban ráér.

Csak annyit mondanék rá,hogy vannak itt olyanok is / pl:én / ,aki a régebbi licitálásnál még nem játszott. Ezért kérdeztem,és tévedés ne essék nem kötözködtem. Nekem is van kedvenc számom és gondoltam megpróbálom megszerezni karácsonyra. Ezért kérdeztem.
Azért sajnálom,hogy nem tudtam elolvasni amit irtál először. Arról nem tehetek,hogy nem érted,amit irok,hiszen nem voltam irányodban soha rosszindulatu,te mégis mindig belémkötsz és félreérted,amit irok.

Pedig aki ismer tudja,hogy velem nem lehet veszekedni,mert nem a stilusom.

Kisbér 11-29-2006 11:38

Ati, az nem megy, hogy adok 10e ft-t, és megteszel moderátornak? :D
Akkor kapok kisszámjegyű orit :D

Nem olcsóbb mint sms-ezgetni? :D:D:D:D

petyac 12-14-2006 16:17

Nekem egy olyan kérdésem lenne,ha vki nem licitál,azzal mi lesz megkapja a maradékot? Nem lehet olyat választani,hogy maradjon meg a jelenlegi? És majd hol lesz látható a licitálás? A sorszámra tett érték is látható lesz?

Uuups...,ez több mint egy kérdés...:D

Ati 12-14-2006 16:20

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 55377)
Nekem egy olyan kérdésem lenne,ha vki nem licitál,azzal mi lesz megkapja a maradékot? Nem lehet olyat választani,hogy maradjon meg a jelenlegi? És majd hol lesz látható a licitálás? A sorszámra tett érték is látható lesz?

Ez remélem csak vicc akart lenni. :)

Aki nem licitál, annak értelemszerűen marad a mostani sorszáma. :)

petyac 12-14-2006 16:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 55379)
Ez remélem csak vicc akart lenni. :)

Aki nem licitál, annak értelemszerűen marad a mostani sorszáma. :)

Ha gondolod mondhatjuk viccnek is. Tavaly karácsonykor még nem voltam,nem tudom,hogy zajlik ez,azért tettem fel a kérdést. De köszi a választ értem:D

Synkel 12-14-2006 16:49

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 55377)

Uuups...,ez több mint egy kérdés...:D

Ati, én nem licitálok, és tavaly se tettem, lécci, ne adj nekem 1k alatti sorszámot:D:D:D

petyac 12-14-2006 16:51

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 55398)
Ati, én nem licitálok, és tavaly se tettem, lécci, ne adj nekem 1k alatti sorszámot:D:D:D

Thx Synkel:D:D:D 1001est kérem:D:D:D:D

Reni 12-18-2006 19:32

Megoldható lenne, hogy a licitálásban lévő számok mellé ki legyen írva, hogy mennyien licitáltak rá ?

All times are GMT +1. The time now is 00:42.