![]() |
Quote:
|
Quote:
|
A rendőrség pedig kinyomozza, hogy a fenyegetőző csak egy Kevin Mitnick könyvet reggelizett, az feküdte meg az agyát :P
|
Azért megnézném, ahogyan ezt valaki megcsinálja. Én a helyedben nem izgulnék ezen, hanem visszaírnám neki, hogy vendégem egy sörre, ha megcsinálja.
Mi van ha rájön az ip címedre? Attól függően, hogy milyen operációs rendszert használsz és hogyan csatlakozol a netre, még jó pár dologgal meg kellene küzdenie. |
elküldtem az üzit a support ra de még nem válaszoltak sajnos csak asablon szöveg jött visza amugy az illetö törölte az oriját sajnos de a kollégáim már dolgoznak az ügyön ugy hogy hama meg lessz az illetö :)))
|
Quote:
Ezt a mondatot én így értelmezem: hogy ha itthon be van kötve a net, a hugomnak és nekem külön számító gépünk van.( Az egyetlen internet előfizetést a router osztja meg. ) Mind a kettőnk hódítózik, saját országgal, akkor akár szövetségben is lehetünk, mert az admin látja, hogy kettő külön gépről van szó. Vagy nagyon rosszul értelmezek?:confused: Előre is köszi a segítséget! |
Nem vagyok meggyőződve arról, hogy 2 külön gépnek látja. A router címét mutatja kifelé az internet.
Ráadásul a winfos ixpé automatikusan a 192.168.0.1 IP címet használja, ha jól emlékszem akkor 255.0.0.0 alhálózati maszkkal. Szóval ez is egyforma lehet, ha dinamikus IP-t használtok mindketten. Legfejebb a fizikai IP-ben van különbség. De szerintem a Hódító nem azt nézi. |
Quote:
1 net, egy garnitúra ori :p |
Szerintem Atiék naon szépen kidolgozták a módját a megkülönböztetésnek, max a skizofréniát nem tudják detektálni, minden mást. Én a múltkor már megkaptam a választ egy felvetésemre, vagyis hogy soha senki nem fogja megtudni miként is mennek a dolgok, mert akkor tutira tudnának csalni. Míg most előbb utóbb lebukik aki ilyennel próbálkozik. Hülye vok a támához, nem is beszélek tovább, inkább bekapok egy sütit :D (almáspite, fincsi)
|
Köszi a segítségeteket!:)
|
All times are GMT +1. The time now is 23:25. |