![]() |
Amugy a freerolok szerintem az expekten korrektek, mert csak 1000 ember nevezhet. Igy mndjuk ott kell lenni amikor indul a nevezés de legalabb gyorsabb es több az eseéy. Regebbe nmikor 10000 volt a limit az ember ha a vgéig eljutott az joparóra volt.:(
|
jaja csak időben kell eszmélni a regelésnél nehogy lemaradjon az ember.
amit belinkeltem ott a partypokeres progit választottam ott olyan freerollok voltak hogy 8300an indultunk:) egyszer expekten lettem 50$oson 19. :) 0.55$nyeremény:D mondjuk party pokeren ezek 100 ill 250$os freerollok. |
én 500 ason lettem 3. expekten utana jo sokaig elvoltam abbol a nyereményből :D
|
én partypokeren játszom, nagyon rákaptam most a pokerre. ott van 100 dolláros magyar freeroll, azon ált. mindig vagyok
|
Quote:
|
sztem party pokerre gondol:)
|
Quote:
|
fogadás feléért azt mondom, amit kell :)
amúgy pokerstars. |
Mostanában nincs időm, de régebben sok helyen pókeroztam a neten. Pókerszabályokat, onlinepókerrel kapcsolatos stratégiákat, pókersiteok leírásait itt olvashattok:
OnlinePokerHu.com Elég jó az oldal szerintem. Kiemelten felhívnám a figyelmet a pókersuli részre:) Mostanában élőben játszogatok, szerintem mindenképp próbáljátok ki. Kicsit lassabb ,mint neten, de az élmény felejthetetlen. Gomba módra szaporodnak a legális és nem legális helyek is. Szóval nem nehéz találni. Játszottam már kis és nagy tétben is. Szerintem bárki talál a szája ízének megfelelőt. |
üdv mindenki
szeretném felmérni az igényeket...volna-e kedve bármely hódítósnak összeülni a többi hódítóssal egy pókerparty erejéig (texas hold'em)? nem akarom összeghez kötni, de vmi minimális pénzösszeg szerintem kéne 500-1000 ft mindenkinek beugróra. helyszín bp, lehet nállam a lakásomon, lehet vmi kolesz, lehet egy kocsma, meglátjuk. egyenlőre az lenne a kérdésem volna-e kedvetek, lenne-e rá igény. |
All times are GMT +1. The time now is 00:05. |