![]() |
Quote:
|
Hmmm... akkor Ákos engem sem ismersz ? :(((
|
Puma kérésére törölve...
|
Quote:
de mivel ez a hódító és az 1/A topic, nem is offolok tovább személyes ellentétektől vezérelve, én részemről sok sikert kívánok mindkét félnek és tényleg győzzön az, aki a legtöbbet tette meg a győzelemért :) csak a hírek (természetesen szabályos keretek között) jussanak el idáig. |
Quote:
csúnya dolog volt biztos ha te mondod az ütés, bár a háttérről én nem tudok semmit, de van egy nagy különbség, és ez érezhető a beírásodon is. A Szkarát nem mi tápoltuk fel azért, hogy legyen föld amit leüthetünk róluk nemde ? ;) és itt főleg nem a két klán vádaskodásairól van szó, hanem a pannonból néhány unszimpatikus fickó ezzel tölti unalmas napjait, hogy fórumon el van, kontra a nagy csapattal, akiknek elvileg nem sok közük van a Big Gunhoz, de mivel 1-1 játékossal képviseltetik magukat a gunba, vagy még azt se, maguknak érzik a háborút ellenünk, ha már aktívan nem tudnak benne részt venni, minden más lehetőséget megragadnak, ezzel meg tisztelve a Pannon-t. :D |
Quote:
Quote:
Ez egy hatalmas baromság, gondold végig :) Ha csaltak akkor nem fogják beismerni, ha meg nem csaltak akkor miért vállanák magukra? Képzeld nekem is többen mondták régen, hogy wand csinálja a szabályokat, ÉszakZoli meg a súgót írja :) Elhiszem mert sokan mondták :) |
Quote:
|
Quote:
De szerintem te nagyon jól értetted. |
Quote:
Na Gyula, Te mondod ? hogy életképes orikat kell csinálni :) Nem mondok semmitsem. Te sem jutottál volna fel oda magasra pláne a játékodat ismerve és pláne abbol a lovébol amit vittél a volt klánodbol.:) Tudom ez másik ori. Timurt azért tudtuk felütni mert a Szkarábol Nem engedett ki az Arwyl, Pedig amikor a Monroval voltam kotta üressen mentem SZK-ra. Arwyl-t hiába szidják szép volt töle hogy üressen nem engedett ki a klánbol és az miatt tudtunk ütni . Szomszéd tehenével nem tudunk anyira felmenni Mert mi magunknak termelünk és nem tápolnak. Megálunk termelünk utánna ütün 1-2 öt majd ujra termelő állapotba megyünk át közbe bevernek minket is 1-2-3 x De még mindig ez a játék ami itt van lentebb és nem az ami ott fentvan. |
Quote:
Gyula: Ok. Nem sokan csak 2-3 ember töl halottam akik a Bigesek közül haversába vannak Nem ell ferditteni. |
All times are GMT +1. The time now is 23:07. |