![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha azt mondod, hogy jon feled 100k lo, de azt nem, hogy mikor, de mindenki feltetelezheti, hogy most, akkor az nem infokiadas? Dehogynem... Remelem most mar erted, mert nem magyarazom tovabb :) |
Quote:
Inkább máskor ne mondj időpontot...;);) |
Kérném a szabályok betartását itt is. Ezek közé tartozik kiemelten az információkiadás tilalma.
Köszönöm. |
Quote:
Igen, írtál időpontot ;) |
Quote:
|
Ákos remélem ezt még véletlenül sem Denire értetted, mert az még a te valaha volt legmélyebb szinted alatt lenne...
|
Tudnék azért mondani mind 2 klánra rosszat és jót is.
Komolyan már ÉN érzem rosszl magamat " pedig mindki tudjamilyen vagyok" amikor olvasom a Pannon vs BigGun társalgását. Nekem is elborul az agyam elég soxor, olvasva a vádaskodásokat, Pláne IP ügyileg is meg a vádaskodásokat, Most "Ne haragudjon a Bigesek" De akkor én sirtam és töröltem, most ugyan azt csináljátok mint annó én. Mondjuk én Pannon párti vagyok. De a Big ugyan azt csinálja mint annó az angol1/A ba Uralja az anyagpiacot. "Szerintem" ÉN VÁLALOM MAGAM HOGY A BIG FELTÁPOLTA A MENZONT + BEVERTE. Rengetegen mondták hogy bigböl monták neki. Neveket nem mondok mert nem akarom hogy megsértödjenek rám. De az is csunya dolog volt a Pannontol amikor a Monro elhagyta a Szkarát pár honap mulva beutötték öket 1 énibe. Nyugodtan Lehet Sőt kélek Titeket hogy szigyatok legalább tovább élek :) HAJRÁ PANNON :D |
All times are GMT +1. The time now is 19:50. |