Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Északföld 08-15-2008 13:45

Quote:

Originally Posted by monro (Post 186743)
A fosztások elöl is elfokoztak? :)
És ha igen ott is számít a távolság és 0-át fosztasz?

Nah ilyen tippeket ne adj...még a végén ez is lesz. :D:D:D:D

Remedy 08-15-2008 13:49

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186746)
Akkor talán ne mond el mikor történt micsoda. Te mondtad el az időpontot. :D Remélem nem félsz hogy a hozzád legözelebb eső nem a klánunkba lévő tag kihasznál bármit is, mondjuk 220 körről. :D
Pénzlopás nem is volt? Hm...lehet jobb lenne ha visszamennék SZK-ra már olasni sem tudok..:( Az arany az nem pénzt jelent ezek szerint.... jah igen rúna is volt...:D:D
Az időpont meg nincs kiadva, szval ne utalj rá. Mivel így lehet már több napja történt.

Szerintem meg egyszerubb ha Te nem utalsz olyan dolgokra, amik 1 oraja tortentek, nehogymar Neked alljon feljebb, kezdesz megint vicces lenni. :)

Északföld 08-15-2008 13:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 186748)
Szerintem meg egyszerubb ha Te nem utalsz olyan dolgokra, amik 1 oraja tortentek, nehogymar Neked alljon feljebb, kezdesz megint vicces lenni. :)

Remy hol mondtam én mikor történt? Olvasd már el mit írsz. :D

Remedy 08-15-2008 13:54

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186750)
Remy hol mondtam én mikor történt? Olvasd már el mit írsz. :D

Direkt nem akarod erteni? Attol, hogy nem mondod el, mikor tortent, de igazabol 1 oraja tortent, meg ugyanugy informaciokiadas, sajnalom. :)

Ha azt mondod, hogy jon feled 100k lo, de azt nem, hogy mikor, de mindenki feltetelezheti, hogy most, akkor az nem infokiadas? Dehogynem...

Remelem most mar erted, mert nem magyarazom tovabb :)

Északföld 08-15-2008 14:00

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 186751)
Direkt nem akarod erteni? Attol, hogy nem mondod el, mikor tortent, de igazabol 1 oraja tortent, meg ugyanugy informaciokiadas, sajnalom. :)

Ha azt mondod, hogy jon feled 100k lo, de azt nem, hogy mikor, de mindenki feltetelezheti, hogy most, akkor az nem infokiadas? Dehogynem...

Remelem most mar erted, mert nem magyarazom tovabb :)

Nem kell magyaráznod, mert nem jön 100k ló felém, hupsz akkor ezek alapján minden információ kiadás, még az is ami nem létezik vagy nem valós. :D
Inkább máskor ne mondj időpontot...;);)

Ati 08-15-2008 14:01

Kérném a szabályok betartását itt is. Ezek közé tartozik kiemelten az információkiadás tilalma.

Köszönöm.

Steve 08-15-2008 14:51

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186741)
Az előbbieken kívül, most viharok vannak, meg pénz lopások

Igen, írtál időpontot ;)

Északföld 08-15-2008 14:58

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 186759)
Igen, írtál időpontot ;)

upsz bocsi nem tudtam, hogy a vihar az olyan hogy lényeges, hogy mikor van, és nem több körösre lehet fel tenni, akkor majd olvasok súgót, hogy működik. :D:D

Steve 08-15-2008 15:06

Ákos remélem ezt még véletlenül sem Denire értetted, mert az még a te valaha volt legmélyebb szinted alatt lenne...

Hmmm... Sati 08-15-2008 15:07

Tudnék azért mondani mind 2 klánra rosszat és jót is.
Komolyan már ÉN érzem rosszl magamat " pedig mindki tudjamilyen vagyok" amikor olvasom a Pannon vs BigGun társalgását.

Nekem is elborul az agyam elég soxor, olvasva a vádaskodásokat, Pláne IP ügyileg is meg a vádaskodásokat, Most "Ne haragudjon a Bigesek" De akkor én sirtam és töröltem, most ugyan azt csináljátok mint annó én.

Mondjuk én Pannon párti vagyok.
De a Big ugyan azt csinálja mint annó az angol1/A ba
Uralja az anyagpiacot. "Szerintem"

ÉN VÁLALOM MAGAM HOGY A BIG FELTÁPOLTA A MENZONT + BEVERTE.

Rengetegen mondták hogy bigböl monták neki. Neveket nem mondok mert nem akarom hogy megsértödjenek rám.

De az is csunya dolog volt a Pannontol amikor a Monro elhagyta a Szkarát pár honap mulva beutötték öket 1 énibe.

Nyugodtan Lehet Sőt kélek Titeket hogy szigyatok legalább tovább élek :)

HAJRÁ PANNON :D

All times are GMT +1. The time now is 19:50.