![]() |
én még mindig ezzel vagyok eltelve, csak bízom benne, hogy más is értékeli ;)
|
itteni idő szerint ma éjszaka meghalt Michael Jackson :(
én magam nem vagyok nagy rajongó, de ami jár az jár... és korszakos legenda volt, az tény. |
EDDA: Kör
(rövid) |
Beatrice – Corvin-köz
"[...] És a gyilkosok és árulók még mindig itt élnek közöttünk Corvin-köz te adj nekünk új erőt A kárpátok bércei közt besütött a nap, aki Magyar, az most velünk tart." |
Csinibaba- Su-su bolondság :rolleyes:
|
Fekete Sereg - Felégetett Híd
|
A gyűlölet lángját magam mögé vágom
Feléget minden hidat ezen a rút világon Megtisztult szívem, én most erre vágyom Haljon meg minden emlék, az új utat látom! |
Feladvány következik, aki tudja a választ, írj meg ebbe a topicba :)
Mi az előadó neve, és a szám címe? Várj még, minden nem múlt el A sorsunk a jövőben dől el Mit tettünk pecsétet nyom ránk Hibáztunk, megfizetjük drágán Látomás gyötör, ha az éj reám száll Hűtlenül elhagytuk sok éve már Földanyánk szelleme messzire jár Hív minket, szívünkbe visszatalál Földanya szólj, hívunk vissza! Fogadj el minket, a szívünk tiszta Bűneink súlya a vállunk nyomja Ölelő karodba fogadj most vissza! Kipusztul állat és ember Igaz élethez erő és hit kell! Nézz fel, csillagok várnak Lásd meg, csak élsz a mának... Látomás gyötör, ha az éj reám száll Hűtlenül elhagytuk sok éve már Földanyánk szelleme messzire jár Hív minket, szívünkbe visszatalál Földanya szólj, hívunk vissza! Fogadj el minket, a szívünk tiszta Bűneink súlya a vállunk nyomja Ölelő karodba fogadj most vissza! Kitéptük az élet fáját Romboltunk, nem néztük az árát Pusztítás az egyetlen művünk De ez a bölcsőnk, miből felnőttünk! Látomás gyötör, ha az éj reám száll Hűtlenül elhagytuk sok éve már Földanyánk szelleme messzire jár Hív minket, szívünkbe visszatalál Földanya szólj, hívunk vissza! Fogadj el minket, a szívünk tiszta Bűneink súlya a vállunk nyomja Ölelő karodba fogadj most vissza! |
Titkolt Ellenállás - Más vagy!
/ui.: nem ez a megoldása az előzőnek :p/ |
Vádló Bitófák - MÁSként
:rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 21:46. |