![]() |
Quote:
|
Na akkor most elmondom miért is nem ütöttem már elöbb:
A végén az elsőre indulnak a legnagyobb seregek ...Amiket rettentően nehéz kivédeni...És én ugy éreztem nem fogom birni kivédeni és inkább én is azoknak a táborába csatlakoztam akik a végén indulnak az óriási seregekkel:) |
Harcosok, amugy még mindig ezzel a parbajjal jossz :)
Jatszunk meg :) De folyamatosan Te is csak ezt hozod fel ervnek, es ez baromi unalmas :) Szeretnek nehany hozzaszolasodnak elismertseged adni. |
Quote:
Toliban meg ugy készültem ezt a 170tolit is való belopják:) És ez párbaj függő valahol ez a 170toli 180vari semmi nem lett volna...És most itt mégis használható volt... |
Quote:
Mivel már bocs akkor nem volt annyi idöm ,hogy kis 400hsz-t elolvassak és válaszoljak.... Máskor bezzeg baj ha nem irok valamelyik hsz-re:) |
Ja meg mindnekitöl elnézést kérek akik szerint nekem türni kellene szó nélkül ezeket a dolgokat....
Hogy én ütni nem tudtam mégis nekem volt a legnagyobb támadóértékem... Meg ,hogy én nagy fős párbajon semmit sem tudok és mégis 16fős párbajt nyerek meg.... arról meg nem is beszélve amikor én elkezdtem igazán tolizni már akkor nekem volt a legtöbb támadóértékem:Dés ez azért ment mert nekem volt a legtöbb egységem:) |
Quote:
|
Meg az a baj nem értitek a megtévesztő taktikákat:)
Azoknak akiknek sok volt a lovuk tuti nem votl ahoz elég varijuk,hogy legömböljenek...És látták,hogy én nem ütök senkit stb gondolták deffelek és akkor sok az ij biztos pattannak...DE akin látszik,hogy rengeteg ijjakat üt be arrol tudni lehet,hogy nincs elég ijja (mivel szerintem az én 340-emet is eltt volna aki beüti) |
Quote:
ja és még annyit tok róla,hogy az én 340ijjamról lepattant(nem tom mennyivel jött nem néztem távolba) ez nekem sehogy se jön ki majd 1700egységnek már bocsi:D |
Quote:
Az addig oke, hogy nyertel, de ez egy volt a hatszaz mittudomen mennyi parbajbol :) Igy fogd fel. S vege van, ennyi volt :) Lesz másik, sok, több, elég. Tudom, hogy nehez, de lepj tovabb :) |
Quote:
Ja és szecsa mondom nem kell valotlant állítania játékomról és nem említek róla semmit:)Csak ha már valotlan dolgok terjengnek róla muszáj vagyok az igazat leirni...És ez az igazság:) ja és tudtommal ti kértétek még visszább vagy 400hsz-el,hogy irjam le mim volt stb:)Megtörtént:)Csak még hozzátettem,hogy nekem volt a legtöbb:D |
muszáj :)
|
Quote:
|
Aza elgvicceseb az egészben,hogy szecsa pont miattad kell ezeket leirnom:)
mivel te beállítottál az én párbajomról egy olyan képet,hogy jaj de rossz stb:) csak más szemszögböl nézve: A legyártott egységemnek csupán 10-ede volt tolvaj...És hát az elején te sem 27 tolival nyitottál:) A seregem otthol tartásának az oka: Nem akartam az első helyre kerülni mert akkor a végső ütések rám indulnak amiket nehéz megfogni... És így ,hogy nem ütöttem azthitte mindenki csak védekezek nincs lovam és így bárkit megfogok.... |
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Ez naggyon jó, gratula:D
Bár szebben is be lehetett volna tördelni.:rolleyes: :p |
Quote:
|
Quote:
|
Bakfitty, mert ilyen gagyi volt a generátor :P
10%-a sem fért bele annak amit írni akartam, meg okosan is tördel (nemungárise). |
Quote:
|
Quote:
Nem köll, hagyni, hogy progi tördeljen, az sose vezet jóra.;):D |
Quote:
|
Quote:
Gyerekek valaki sürgősen hívjon egy mentőt, Remedyvel komoly bajok lehetnek.:))) |
Quote:
Csoki pusztulj meg... ez nagyon zsír és még zöldet se enged adnom érte :D |
duplapost, to'om, sorry
Quote:
akkor majd itt a neked szánt topicban meg fogom kérdezgetni... de ha eléri a két piros kockát akkor kapcsold már be azért, az már mégis eredmény :D |
Szecsa
Miert mondod hogy az adoztatosba ne melhet utni.Ez nem igaz. |
Nem azt mondtam, hogy nem lehet.
Csupan ott mégtöbbet ér a védelem, így nagyobb a kockazata egy utesnek :) Mivel pl. felfedezni nem fog tudni senki sem olcso katiar mellet az elso 2 oraban, mert nincs penz arra, hogy sok epuletet epitkezz, amivel olcsobb lenne a fedezes. Igy csak bizonyos idoszakokban lehet utni,viszont akkor ha nem ut az ember, akkor nem fog tudni :) /Mindez persze idealisan jatszo jatekosok mellett/ |
Köszi Csoki:D
Ja és ténleg szerény vaok:D És,hogy a szerénységem bizonyítsam:Sima ügy volt az egész...Én voltam a legkirályabb stb stb:D De most sulibol vagyok majd folytatom otthonrol:) |
Harcosok most már télleg visszavehetnél az arcodból.
Marha szép és jo hogy ilyen profi vagy meg minden de most már kezd unalmassá válni. |
Harcosok!!Húzzál bele
nem mondhatnám,hogy unalmas:)
És nem jönnének ennyien ide ,ha tényleg annyira unalmas lenne a srác.... Bár ez csak saját vélemény,de így jó Harcosok ahogy van;) Sőő én még megkérném arra ,hogy írjon egy igazán nagy arcú hozzászólást ,hogy mégtöbben tudjanak neki beszólni és akkor éjjel mégtöbbet tudjak olvasni!! Köszi Harcosok!! És köszönöm Szecsának meg Dragnak,hogy éjszakára termelődik nekem olvasni való rendessen!!! És köszönöm mindenkinek akinek nem szimpi Harcosok.(nélkülük nem lenne éltetve a táma):p |
Quote:
|
Quote:
Nem próbáltam könyveket olvasni,mert arra már nem jut idő. Szerintem kiadhatnánk egy Harcosok féle lexikont amiben Harcosokról lehet olvasni!! pl.-aranyköpések,beszólások,viták Draggal esetleg másik 20 hozzászólóval. Biztos vagyok benne ,hogy megfelelően reklámozva a könyv nagy sikereket érne el! És a hódnak lenne belőle bevétele..csak megkéne állapodni Harcossal a %-okról! |
Ez hihetetlen :) Lassan 2000 hsz-nél jár a topic.
Ati: Nem lehetne valahogy értékelni Harcosokat? Volt már a játék történetében ilyen népszerü játékos? Aki a Magyar Köztársaság Érdemrendjét is megkapja? Akiröl Észak Korea elnevezi a leghatásosabb tömegpusztitó fegyverét? Nem érdemelne meg a srác némi vipet ajcsiba??? :D |
Quote:
Amúgy jó taktika folyton kiprovokálni emberekből a párbajt, megnyerni, és így pár évre biztosítani az ingyen vip tagságot. :D Dehát ha egyszer valaki megnyeri, akkor megérdemli. :) |
Quote:
Jó egy párbaj, lehet keresett vele egy heti vipet, nem nagy dolog. De a fönöktöl egy 3 havi vip az már komoly elismerés :-) Azért azt nem hiszem hogy annyi párbajt nyerne hogy abbol megéljen :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:28. |