Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Remedy 03-06-2011 17:15

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 282691)
megjött a válasz is :D

Ha nem tudnam, hogy mas klanban vagy, a beirasaidbol siman azt lehetne feltetelezni, hogy a Totya (valamelyik) klanjaban vagy. Vagy csak sikerult talalni egy orszagos havert? Vegulis zsak a foltjat...

Kalapácska 03-06-2011 17:16

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 282690)
Ha fél A tudja a belépőiteket, nem értem miért csodálkoztok ezen

És hogy miért jksz?

gondolj már bele, két külsős, nem a klánhoz, hanem más klánhoz tartozó ember, bele lát másik 9 ország felépítésébe, anyagi helyzetébe, stb. És innen már cska egy lépés, hogy beverjenek titeket klánra, stb.

ilyen emberrel nem lennék egy klánba

Hát neked miért kéne egy klánban velünk lenned ?
Azért nálunk komoly rosta van :D
Akárkit nem veszek be :D
Pl te akinek a nagyrabecsült klánvezéres dumád után kb 2-4 hétre kiléptél és átmentél máshova .....
Hagyjuk már ezt :)

GenXter 03-06-2011 17:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 282703)
Ha nem tudnam, hogy mas klanban vagy, a beirasaidbol siman azt lehetne feltetelezni, hogy a Totya (valamelyik) klanjaban vagy. Vagy csak sikerult talalni egy orszagos havert? Vegulis zsak a foltjat...

muszáj engem mindig kérdőre vonnod,uncsi már

Remedy 03-06-2011 17:19

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 282705)
muszáj engem mindig kérdőre vonnod,uncsi már

Bocsi, legkozelebb vegig kijelento modban fogok irni, igerem. :)

GenXter 03-06-2011 17:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 282706)
Bocsi, legkozelebb vegig kijelento modban fogok irni, igerem. :)

miért kell mindig ítélkezned ?

Tsobi 03-06-2011 17:21

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 282699)
Vannak infóim dolgokról és ?

Látom nem érted a lényeget.
Bevallottan infóid vannak olyan orikról, akiket nem ti mértetek fel, azaz jogosulatlanul jutottál hozzájuk. Jogosulatlan, mert nem Te/Ti szereztétek meg, hanem más.

Nyilván külső csatornákon folyt az infokiadás, de azután, hogy többször is bevallottad mindezt, csodálkozom, hogy még nem vagy(tok) anarchban.

Jelezném, hogy ezúttal félretettel az ellenszenvem, bárkinek ugyanezt mondanám.

Remedy 03-06-2011 17:27

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 282707)
miért kell mindig ítélkezned ?

Tobb okbol: ismerlek vmennyire. Sokmindent hallottam es olvastam Rolad is, es Kalapacskarol is. Hatterinformacioim is vannak.

De legfokepp: nagyon gyanus ez a hatalmas forumos osszhang, ami egy jo ideje koztetek van. Ezt csak erositi, hogy egy normalis, artatlan kerdes utan egybol csak tamadni tudtal valasz helyett.

GenXter 03-06-2011 17:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 282709)
Tobb okbol: ismerlek vmennyire. Sokmindent hallottam es olvastam Rolad is, es Kalapacskarol is. Hatterinformacioim is vannak.

De legfokepp: nagyon gyanus ez a hatalmas forumos osszhang, ami egy jo ideje koztetek van. Ezt csak erositi, hogy egy normalis, artatlan kerdes utan egybol csak tamadni tudtal valasz helyett.

ez viszont igaz,még sem szólok érte semmit ;)

Hex 03-06-2011 17:34

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 282704)
Hát neked miért kéne egy klánban velünk lenned ?
Azért nálunk komoly rosta van :D
Akárkit nem veszek be :D
Pl te akinek a nagyrabecsült klánvezéres dumád után kb 2-4 hétre kiléptél és átmentél máshova .....
Hagyjuk már ezt :)

ne terelj, ha számodra érzékeny dologra kerül sor. Leírtam már nem egyszer. A klán jobban járt, hogy egy elfet veszített el, mint sem hogy egy orkot veszítsen. Te kidobtad volna az orkot, más kidobta volna az orkot, én nem. Ennyi

Meg kimondta, hoyg én mennék hozzátok? Ha fizetnétek, sem mennék hozzád. Amúgy a fürdetlen malacok és poros orijaid hogy vannak?

Annyira komoly rosta van nálatok, hogy kitudja melyik klánod, melyik oriját 0-ra bontották szét. :D köszi, ilyen rostába nem mennék.

Kalapácska 03-06-2011 17:37

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 282708)
Bevallottan infóid vannak olyan orikról, akiket nem ti mértetek fel, azaz jogosulatlanul jutottál hozzájuk. Jogosulatlan, mert nem Te/Ti szereztétek meg, hanem más.

Nyilván külső csatornákon folyt az infokiadás, de azután, hogy többször is bevallottad mindezt, csodálkozom, hogy még nem vagy(tok) anarchban.

Vannak infóim dolgokról .....
Remynek is vannak infó ahogy ő is leírta nemrégen ....
Akkor ő is meg én is jksz-ben nyomom ?

Ts maszatról is van infóm és a "gazdája" mondta .....

Tsobi 03-06-2011 17:46

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 282712)
Ts maszatról is van infóm és a "gazdája" mondta .....

Örülök neki, hogy olyan jóban vagy a klánom egy oszlopos tagjával, hogy az infókat oszt meg Veled. Ilyen jóban vagy azokkal is, akikről infót kaptál külső csatornákon a tudtuk nélkül?

Kalapácska 03-06-2011 17:52

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 282713)
Örülök neki, hogy olyan jóban vagy a klánom egy oszlopos tagjával, hogy az infókat oszt meg Veled. Ilyen jóban vagy azokkal is, akikről infót kaptál külső csatornákon a tudtuk nélkül?

Hallok ezt azt itt ott ...
Ki kéne öntenem a fülemet viasszal , hogy ne halljak semmit ??
Azt talán mégsem :D

Redback 03-06-2011 19:05

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 282714)

Vagy talán betartani néhány alapvető szabályt.

Pool 03-06-2011 19:14

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 282714)

Inkább forró ólmot javasolnék...

Dew 03-06-2011 19:44

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 282708)

pont ez itt a lényeg!

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 282711)
Amúgy a fürdetlen malacok és poros orijaid hogy vannak?

még csak nem is reagált... kb felér egy beismeréssel!

Kalapácska 03-06-2011 20:31

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 282720)
pont ez itt a lényeg!

még csak nem is reagált... kb felér egy beismeréssel!

Minek reagáljak ? Malac jól van mint mindig :)
Porost meg megkérdezzem skypon ? :D
Úgy is kb azthiszitek 6 klánom van ......... vagy 10 :)
Azt hisztek amit akartok nem érdekel a véleményetek kicsit sem :)))

Princ 03-06-2011 21:24

Azért már túlzás ez a Totya elleni hadjárat. :-(

- a hiénázást most felejtsük, az egy másik szint.
- néha belépkednek ilyen-olyan orikba, ez nem tiltott, úgymond saját felelősségre tartozik,
- némi baráti infómegosztás, ami akár SzK-n, akár nem, szabadon tehető és vállalható (csak viccelni vele nem tanácsos).

Iróniából mondom vajon? Áhh. :-( Tetszik, nem tetszik, ma így fest a szabályos hódítózás. Vagy lenne ez anarchhal büntetendő? Legyen megint kevesebb ori normálban?? Ugye nem.

Tessék hát fejlődni, nem az újat ellenezni mindig. Hajrá Hódító. :'(

Redback 03-06-2011 21:40

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 282738)

- néha belépkednek ilyen-olyan orikba, ez nem tiltott, úgymond saját felelősségre tartozik,
- némi baráti infómegosztás, ami akár SzK-n, akár nem, szabadon tehető és vállalható (csak viccelni vele nem tanácsos).

Iróniából mondom vajon? Áhh. :-( Tetszik, nem tetszik, ma így fest a szabályos hódítózás. Vagy lenne ez anarchhal büntetendő? Legyen megint kevesebb ori normálban?? Ugye nem.

Még ha így is van, akkor miért sír, hogy megadja a belépőjét valaki(k)nek, aztán meg csutkára lebontják az oriját? Nem kellett volna megadni...

Princ 03-06-2011 21:45

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 282739)
Még ha így is van, akkor miért sír, hogy megadja a belépőjét valaki(k)nek, aztán meg csutkára lebontják az oriját? Nem kellett volna megadni...

Azért sír, mert bánatos... Ezt biztosítja nekünk a Hódító: egy érzelemgazdag világot, ami mindenkinek jó. Legalábbis jónak kell lennie, ha itt minden rendben van. Azt hiszem.

Kalapácska 03-06-2011 23:27

Quote:

Ha az enyém lenne bontva egy szót se szólok :D

Kalapácska 03-06-2011 23:28

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 282738)

Ők a fórumon szeretnek harcolni :)
Nekem megy a csoportban is :D

NewJackCity 03-06-2011 23:35

Quote:

killerel ritkán szoktam egyetérteni de most teljesen igaza van
akár az is elofordulhat hogy nem hodos volt (kicsi a valoszinusége de kozel sem 0)
velem szerencsére nem tortént ilyen de az ismeroseimmel már igen
én beszélgettem utána veluk
es alapveto biztonsági dolgokat sem tartottak be
pl ha msn-t használsz és ugyanazon a mailen vannak az orijaid nagy hibát kovetsz el
mert bármilyen kezdo hacker egy kodtoro progival pikpakk feltori a mailcimed
rajta ki tudja hány játék belépési adataival
én mindenkinek a skypeot javaslom sokkal biztonságosabb komunikácios eszkoz mert nem kell mailt megadni amivel megkonnyited a dolgát egy esetleges rosszakaronak
igazábol amég a felhasználonevet nem lehetett változtatni addig a hod is egy gyenge biztonságu valaminek számitott
de szerencsére ati megfogadta a javaslatot es biztonságosabbá tette részukrol a dolgot (azota lehet a felh. nevet megváltoztatni)
de msn-en keresztul továbbra is gyerekjáték feltorni egy mailt mivel 1db jelszo "védi"
ami ha bonyolult max elodázza a feltorést de hogy nem tart ki orokké az holtbiztos
foleg ha ingyenes mail akkor tuti hogy még rontott jelszonál ip-tiltást se lehet kérni rá
ami igen megkonnyiti a mailen keresztul támado rosszakarok dolgát

az egyik barátomnak rendszeresen (honapokon keresztul) probálta valaki átirni az orijait anarchban
akkor még nem volt ez a gyorsitott átírás csak az 1 honapos várakozos
a végén kiderult hogy az egyik játékostárs 15-16 éves occse a tolvaj aki probálkozik
es azért maradt abba mert a srác báttya megfenyegette az occsét
hogy ha az orijait szankcionálják az occse miatt akkor szanaszét veri a fejét
ott is mondogatta eleinte ati hogy nem kell megadni a belépot egymásnak
de nem az volt a baj hogy ketten tudtuk a srác adatait
hanem az hogy feltorték a mailjét
ati segitett végul neki azzal hogy megsugta kié a mail amire rendszeresen probálták átirni az orikat igy sikerult osszekotni egy játékossal
de ott konnyebb volt azonositani és ott is jopár supportos levél után talált ki ati egy olyan megoldást ami nem torvénysérto es semilyen adatvédelmi torvényt nem kell megszegni vele
igy az a torténet végul szerencsés véget ért

Hex 03-07-2011 04:15

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 282743)

Ugye egyáltalán nem esett le? :D

Tsobi 03-07-2011 04:35

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 282748)
Ugye egyáltalán nem esett le? :D

Nem mindenki fogékony az ilyesmire. :)

Princ 03-07-2011 08:59

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 282743)

Kik azok az Ők? Atiról beszélsz? Az én hsz-em róla szól.

Ati 03-07-2011 09:07

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 282753)
Kik azok az Ők? Atiról beszélsz? Az én hsz-em róla szól.

Rólam? Én nem harcoltam az eset egyik résztvevőjével sem.

Szabálytalanságot senki nem észlelt, mivel friss JKSZ-jelentés nincs, amit ki kéne vizsgálni, úgyhogy nem értem hogy jövök én a képbe.

Szerintem keversz valakivel.

Princ 03-07-2011 09:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 282754)
Rólam? Én nem harcoltam az eset egyik résztvevőjével sem.

Szabálytalanságot senki nem észlelt, mivel friss JKSZ-jelentés nincs, amit ki kéne vizsgálni, úgyhogy nem értem hogy jövök én a képbe.

Szerintem keversz valakivel.

Nem keverlek, személy szerint rólad van szó. Abban igazad van, hogy a jobbik énedre gondoltam, ami összeegyeztethetetlen a Hód jelenlegi irányával.

Ati 03-07-2011 09:20

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 282755)
Nem keverlek, személy szerint rólad van szó. Abban igazad van, hogy a jobbik énedre gondoltam, ami összeegyeztethetetlen a Hód jelenlegi irányával.

... ami szerint véletlenszerűen dobáljak embereket anarchba? Bár a szabályok valóban lehetővé teszik ezt is, eddig erre a 12 év alatt nem volt példa.

Ha valakivel személyes problémád van, az nem válik azonnal csalóvá ezáltal. Ha mégis úgy gondolod, hogy igen, akkor azt a megfelelő helyen tudod jelezni, nem nyilvánosan utalgatni rá. A jelzés nem történt meg, a nyilvános utalgatás igen.

Mire jó ez?

Princ 03-07-2011 09:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 282756)
Mire jó ez?

A terelés? A süketelés? Valamire biztosan jó, ha más nem, időt nyerni.

Ati 03-07-2011 09:26

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 282757)
A terelés? A süketelés? Valamire biztosan jó, ha más nem, időt nyerni.

Arra biztosan. Ha szabálytalanságot tapasztalsz, akkor jelenteni azt luxus, de problámázni miatta a fórumon egyből. Érdekes felfogás. Mondjuk a hangulatkeltésen kívül másra nem jó, de ettől még érdekes.

Princ 03-07-2011 09:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 282758)
Arra biztosan. Ha szabálytalanságot tapasztalsz, akkor jelenteni azt luxus, de problámázni miatta a fórumon egyből. Érdekes felfogás. Mondjuk a hangulatkeltésen kívül másra nem jó, de ettől még érdekes.

Milyen szabálytalanság? Én jelentgessek szabálytalanságot, amikor szerinted nincs? Aranyos. :)

Ati 03-07-2011 09:38

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 282759)
Milyen szabálytalanság? Én jelentgessek szabálytalanságot, amikor szerinted nincs? Aranyos. :)

Én nem tudom, hogy van-e, hiszen nincs mit kivizsgálni. Te, és még a fórumon most itt néhányan szajkózzátok, hogy hú, anarch, hú anarch, de jelenteni nem jelenti senki, úgyhogy marad az a feltételezés, hogy azt várjátok, hogy véletlenszerűen tegyek időnként át valakit. Önként jelentkező erre esetleg?

Remedy 03-07-2011 09:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 282760)
Én nem tudom, hogy van-e, hiszen nincs mit kivizsgálni. Te, és még a fórumon most itt néhányan szajkózzátok, hogy hú, anarch, hú anarch, de jelenteni nem jelenti senki, úgyhogy marad az a feltételezés, hogy azt várjátok, hogy véletlenszerűen tegyek időnként át valakit. Önként jelentkező erre esetleg?

En most lattam egyet a kezdok foruman.... :)

Ati 03-07-2011 09:46

Quote:

Originally Posted by remedy (Post 282761)
en most lattam egyet a kezdok foruman.... :)

:D Hehe :D

Princ 03-07-2011 09:56

Quote:

Én nem tudom, hogy van-e, hiszen nincs mit kivizsgálni

ha úgysincs szándék, fölösleges jelenteni. Elolvastad 20 oldalon keresztül, de 2 sor mindig hiányozni fog neked.

Azt gondolod Totyával van gondom? Mi aránylag jól kijövünk, még a közvetlen csatákban is.
Még avval is egyetértek, hogy meg kell védeni az új tagokat a fórumon. De ennek alárendelni a szabályok új értelmezését, meglehetősen önkényes dolog.

Kutyuleee 03-07-2011 10:20

Quote:

Nekem van egy orim amit szeretnék átettetni;)

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 282763)
ha úgysincs szándék, fölösleges jelenteni. Elolvastad 20 oldalon keresztül, de 2 sor mindig hiányozni fog neked.

Azt gondolod Totyával van gondom? Mi aránylag jól kijövünk, még a közvetlen csatákban is.
Még avval is egyetértek, hogy meg kell védeni az új tagokat a fórumon. De ennek alárendelni a szabályok új értelmezését, meglehetősen önkényes dolog.

Ebben igaza van Atinak,hogy a fóumon ugat mindenki, de azért jelenteni senki sem jelzi hivatalosan... és még ezért Ő a rossz. Ha az ellenfél komolyan gondolná a JKSZ-t akkor jelentené... Ha meg ennyire tojik rá, akkor ne is ugasson itt a fórumon.

Princ 03-07-2011 10:32

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 282764)
Ebben igaza van Atinak,hogy a fóumon ugat mindenki, de azért jelenteni senki sem jelzi hivatalosan... és még ezért Ő a rossz. Ha az ellenfél komolyan gondolná a JKSZ-t akkor jelentené... Ha meg ennyire tojik rá, akkor ne is ugasson itt a fórumon.

De mit jelentsen hivatalosan? Mindenben megfelelt a szabályok mostani alkalmazásának. Így kell most eredményesen játszani. Nem érted hogy ez a probléma?

Hex 03-07-2011 10:58

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 282765)
De mit jelentsen hivatalosan? Mindenben megfelelt a szabályok mostani alkalmazásának. Így kell most eredményesen játszani. Nem érted hogy ez a probléma?

Nem baj Bence

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 282684)
Korábban említette valaki, hogy végig kell gondolni kinek lett kiadva a belépő , 2 külsős ember tudhattaaz egyik az ellenségetek a másikkal mnt-tek van ...
Szerinted ?

Köszönjük meg Atinak, hogy ilyet lehet csinálni, hogy két, vagy több vadidegen klánhoz tartozó játékosnak kiadhatom a belépőmet, hogy a másik 9 vagy akármennyi társamról mindent megtudjanak. És persze ezt mind szabályos keretek között. És tök jó, hogy minden nélkül tudja, hogy kinek kivel van mnt-je és ki az ellensége.

Rosszul értelmeztem eddig a szabályokat, köszi Ati, hogy rávilágítottál erre. Úgy hogy a klánvezér szerep erősítését dobhatod is akár a kukába, mivel szerinted amit kalapácskától idéztem, az szabályos.

Ati 03-07-2011 11:06

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 282768)
Köszönjük meg Atinak, hogy ilyet lehet csinálni, hogy két, vagy több vadidegen klánhoz tartozó játékosnak kiadhatom a belépőmet

Annak adod ki a belépődet, akinek akarod. Természetesen ezzel minden felelősséget vállalsz a tettükért, akár büntetőjogi felelősséget is, ha például ilyen esetben bankkártyacsalás történik.

"Ezen adatok titokbantartása a te feladatod és felelősséged. A regisztrációs szabályok elfogadásával kijelented, hogy teljeskörű felelősséget vállalsz minden olyan személy tettéért a játékon belül, aki a felhasználói adataiddal belép a játékba. A felelelősség másra semmilyen módon át nem hárítható, akkor sem, ha ezek az adatok bármilyen módon illetéktelen kezekbe kerülnek."

A belépőadatok másnak megadása soha nem volt kifejezetten tilos, de sose volt célszerű.

Princ 03-07-2011 11:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 282769)
A belépőadatok másnak megadása soha nem volt kifejezetten tilos, de sose volt célszerű.

Az mi hogy "nem kifejezetten tilos"? :D

All times are GMT +1. The time now is 20:18.