![]() |
Quote:
:) |
Quote:
|
Quote:
|
Wáááááááááááááááááá
végre eltűnt az az átkozott CD-s rádió, erre nem megtalálja hogy rádiót a neten is hallgathat? Mondjuk 1 fokkal még jobb mint a szotyizás... |
Quote:
|
Quote:
De úgy néz ki vissza fog állni az ügyeleti rendszerünk juhéééjjj:)) |
Quote:
|
Quote:
|
ALUDNI AKAROOOOK:mad::mad::mad::mad:
|
Quote:
|
Ma kaptunk egy levelet a bölcsiből:
Kedves Szülök! XXXXX anyukája vagyok és szeretnék segítséget kérni Önöktől. Bálint fiam hetek óta panaszkodik, hogy Sanyi bántja. ennek ma reggel én is tanúja voltam. Bálint nem üt vissza és nem védi meg magát. szeretném elkerülni, hogy Bálint minden reggel sírva jöjjön bölcsibe, mert fél Sanyikától. Kérem próbáljanak meg beszélni a kisfiúkkal ( tudom, hogy ebben a korban nem egyszerű). Köszönettel XXXXXX |
Válasz ( magamban):
Kedves XXXXXX! Ha már az Ön fia Bálint, akkor az én fiam is Sándor, és nem Sanyika. Az, hogy Sándor veri az ön fiát, az azért lehet, mert a fia verést érdemel és Sándor minden nap veszi a fáradságot és megveri. Természetesen beszéltünk vele, és figyelmébe ajánlottunk, olyan eszközöket, melyekkel nagyobb fájdalmat lehet okozni. Az a gyerek amelyik így tűri, hogy verjék, az valójában élvezi, így csak köszönettel tartozik és nem kérdőrevonással. Maradok tisztelettel: Apuka |
Egyértelmű, hogy Sándor a hibás, amikor a másik gyereke mazohista :D
|
DE legalább életerős kis lrukó Sándor :).Am meg nem nektek kéne intézkedni, hanem a bölcsi dolgozójainak szerintem.
|
felfele 5 körröl egy ork 4k tolival öli a varijaim, lopja a lóvém, és kemény, mert akkor gömdölt, amikor 4k lovam volt bent csak.2 szövije 24 körre van, a harmadik nemtudom hogy hol.Holnap megkapja szegény a büntetését...
|
Quote:
Régen még vártam az ilyen kis provokálókat :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Támadni akartam, szokásomhoz híven kv kezdete előtt 3 mp-cel jutott eszembe...Nembaj.Köv körben 3 körre lett az ellen :S Most sikerült :)
|
Quote:
|
Quote:
Gondolni meg bármit lehet:) Vagy a gondolatokból baja származhat valakinek? |
Quote:
Látom, hogy nem írta vissza de akkor is furcsa hozzáállás, és sok smilet nem láttam az írásában. Ha velem történne ilyesmi biztos, hogy nem itt a dühöngőbe irogatnék, inkább elgondolkoznék a dolgon. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Fórumüzi. :(
Szerettem volna valakinek megköszönni valamit.
De betelt a tárolható üzenetek helye nála... És most azt hiheti bunkó vagyok mert nem köszönöm meg amit meg kellene. (Nem kell, hogy mindenki értse) :mad::mad::mad: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A bölcsödés és óvodáskorú gyermek minden igyekezetével meg akar felelni az általa szeretett felnőtt elvárásainak. Két problémába ütközhet a dolog: 1 félre- vagy nem érti meg az elvárást. 2 élettani sajátosságok akadályozák a megvalósítást... Röviden ennyi. :) Bővebben: Mérey-Binét: Gyermeklélektan című könyvében olvashatsz. Hai |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A kamaszkorban tuti nem a szülei akaratát veszi figyelembe a gyerek. A nagyon kis gyerekről+nem tudok nyilatkozni,mert nem emlékszem:D |
szerintem bölcsibe nem kamaszok járnak :p :)
|
Quote:
Csak gügyögnek meg játszanak:) Nem lehet őket felelősség tenni a tetteikért! |
ebben egyetértünk
|
Quote:
Piszkosul nehéz életszakasz mindkét félnek....:eek: |
Quote:
Topsy pontosan azt mondtad amit én is gondolok... :):):) |
All times are GMT +1. The time now is 13:28. |